ZANGER, ZANGERES EN MC’S

Op zoek naar een manier om je muziekfeest extra energie in te blazen? Musicalive heeft de mogelijkheid om naast je gehuurde Dj-act, een zanger, zangeres of MC’s in te zetten. Door een live artiest in te schakelen, krijgt je feest meer boost. De MC zweept je publiek op, zangers en zangeressen zorgen voor interactie met het publiek. Daardoor wordt je feest krachtiger en zal het in de zaal zinderen van positieve energie.

Wat doet een MC eigenlijk?

De afkorting MC staat in de muziekscene vooral voor Master of Ceremonies. Een MC is eigenlijk een soort gastheer of gastvrouw op een feestje, optreden of festival. Hij kondigt aan welke muziek het publiek kan verwachten. Hij spreekt je gasten toe en praat optredens aan elkaar. De MC’s van Musicalive:

✓ Zijn welbespraakt
✓ Kunnen goed improviseren,
✓ Hebben mensenkennis
✓ Hebben een goede ‘flow’ om het publiek voor zich te winnen

Een goede MC brengt leven in de brouwerij, zonder irritant aanwezig te zijn. Een kwaliteit die je van nature moet hebben.

Een zanger(es) als publiekstrekker

Een zanger of zangeres inhuren is ook een manier om je evenement naar een hoger niveau te tillen. Musicalive werkt met verschillende zangers en zangeressen, in verschillende genres. De zangers en zangeressen die zich bij Musicalive aansluiten, beschikken over professionele zangkwaliteiten en zongen onder anderen bij Sail Amsterdam, concerten van Radio 538, Serious Request en andere nationale evenementen. Het zijn dus zeker niet de minste namen. De zangers en zangeressen van Musicalive:

✓ Behoren tot de beste van Nederland
✓ Kunnen goed improviseren,
✓ Zingen op kleine en grote evenementen
✓ Hebben een goede ‘flow’ om het publiek voor zich te winnen

Combineren kan ook!

Zangers, zangeressen en MC’s komen niet vaak ‘a capella’ zingen. Ze worden veelal ondersteund door een band of een live Dj. Musicalive werkt ook met het concept van de Movable Dj, een kleine Dj opstelling, waarbij de Dj tegelijkertijd zanger of zangeres kan zijn. De zanger(es) lift mee op de beats van de gekozen muziek en slingert net dat beetje extra energie de zaal in. Publiek is sneller geneigd te gaan dansen of mee te gaan zingen, als ze opgezweept worden door een enthousiaste entertainer. Ben je benieuwd naar een passende combinatie voor jouw evenement of feest? Neem contact op met onze organisatie, zodat we samen kunnen brainstormen over hoe we jouw feest tot ongekende hoogte kunnen laten stijgen.

Zangeres MC Choral
Zangeres

ONZE SELECTIE ZANGERS, ZANGERESSEN EN MC’S

BERENICE VAN LEER

Zangeres Berenice van Leer

NINA VAN DIJK

ERICA GROENEVELD

MC CHORAL

MARIEKE VAN ASCH

LAURIEN

NORMAN RAMAZAN

CHELSEA

MEER INFORMATIE EN BOEKINGEN

+31(0)6-26754684
[email protected]