VIDEO DJ’S

Muziek is één van de belangrijkste pijlers van geslaagd evenement. Audiovisuele ondersteuning van de Video Dj’s kan tegenwoordig eigenlijk niet meer weggedacht worden bij een kwalitatief hoogwaardig feest. Op het videoscherm kunnen tijdens het feest beelden getoond worden van bijvoorbeeld videoclips en sfeer verhogende (bedrijfs)films. Maar het is ook leuk om een livestream van je gasten te laten zien, of de presentatie van jullie bijzondere nieuwe product. Gefilmd op 4k kwaliteit, door goed opgeleide filmmakers en regisseurs. De Video Dj’s luisteren goed naar je wensen en verwachtingen, zodat het evenement een onnavolgbaar succes wordt.

Video Dj’s

Voor een compleet pakket wat betreft sound en ambiance, kun je bij Musicalive de zogenoemde Video Dj’s huren. Met een Video Dj krijg je niet alleen de beste muzikale kwaliteit, maar ook audiovisuele ondersteuning. Het oog wil namelijk ook wat. En wat is dan leuker dan een groot videoscherm, waarop de Video Dj’s bijvoorbeeld de originele videoclips kunnen laten zien? Of mede een gave lichtshow kunnen projecteren!

Het gemak van de expert

Het vergt goed vakmanschap om een perfecte combinatie te maken van:
✓ een professionele Dj-set
✓ zuiver geluid
✓ mooie belichting
✓ bijpassende special effects
✓ extra decoratie

Door de Video Dj’s van Musicalive in te schakelen, ben je verzekerd van een samenwerking met een expert. Wij werken samen met meerdere professionele partners en weten op die manier onze evenementen naar een hoger niveau te tillen.

Live videobeelden

Het allerleukste aspect van de Video Dj’s, is dat ze beelden van het evenement live kunnen streamen op het videoscherm. Op die manier kunnen mensen achterin de zaal ook zien wat er voorin de zaal gebeurt. Dat kan heel erg handig zijn bij de presentatie van een nieuw product, of een ceremonie ter ere van een bruidspaar. Als je dit graag wilt realiseren, zorgen wij ervoor dat er een professioneel filmteam aanwezig is, dat de leukste shots van je gasten kan maken.

We kunnen alles filmen op 4k resolutie. De opnames kunnen dus ook prima gebruikt worden voor een exclusieve promo of hoogwaardige bedrijfsvideo. Wil je footage van het feest gebruiken? Laat je gasten dit vooraf weten, zodat ze gênante beelden kunnen voorkomen. Niemand wil de rest van zijn of haar werkjaren herinnerd blijven aan een onvoorziene carrière als dronkenlap of lolbroek.

Muziek staat centraal, Video is een gave extra

Musicalive staat voor de hoogst haalbare kwaliteit voor muziek. Wij werken daarom bij de meeste evenementen met een geluids-engineer. Die zorgt ervoor dat de muziek perfect is afgestemd op de locatie. De Video Dj’s worden ondersteund door een eindregisseur die beoordeelt of het totaalplaatje klopt. Met de bewegende beelden betrek je je gasten nog meer bij de show, tenminste als beeld en muziek synchroon lopen. De eindregisseur zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Maak snel een afspraak en ontdek de mogelijkheden voor jouw evenement.

Video Dj's
Video Dj's

MEER INFORMATIE EN BOEKINGEN

+31(0)6-26754684
[email protected]