TROMPETTISTEN

De combinatie Live artiesten en een Dj is al tijden populair bij professionele eventplanners. Met de internationale zomerhit ‘Cheerleader’ van Omi, werd de weg vrijgemaakt voor trompettisten. Musicalive springt in op deze fantastische hype, door samen te werken met gekwalificeerde en enthousiaste trompettisten. In de stijlen Dance, Techno, Soul, Pop, Jazz en Funk, is de specifieke sound van de trompettist een verfrissende aanvulling.

Trompettist inhuren!

Sinds 2015 is dit geweldige instrument niet meer weg te denken uit de pop- en dancemuziek: de Trompet. Dankzij de mega hit ‘Cheerleader’ van Omi zijn de frisse riffs van de trompet weer helemaal terug van weg geweest. Ray Fox maakte met ‘The Trumpeter’ ook een lekker swingend nummer. En ‘Thank You’ van Pale Fountains had een magistraal einde met een grootse Trompetsolo. Steeds meer singer-songwriters durven het weer aan om te experimenteren met verschillende sounds en technieken. En dat biedt voor jou ook perspectieven!

Trompettist Wouter Bossen

Een van de trompettisten waar Musicalive mee samenwerkt is Wouter Bossen. Wouter is een echte solist en sectie trompettist. Hij noemt zijn spel Smaakvol, Lyrisch en Energiek. Trompettisten van wereldfaam, zoals Chet Baker en Roy Hargrove, liggen aan de basis van de trompetcarrière van Wouter. Hij speelde al op bekende outdoor festivals zoals Concert at Sea, Paaspop en de Zwarte Cross. Ook Paradiso, de Melkweg en Poppodium 013 zijn geen onbekende locaties voor hem.

Hij speelde eerder naast Trijntje Oosterhuis en Waylon. Zijn favoriete stijlen zijn Soul, Pop, Jazz, Funk en House. Hij speelt graag samen met een Dj en zette bijvoorbeeld met Dj Jean en Dj Basoski de zaal volledig op zijn kop. Wouter is een echt podiumbeest. Hij weet met zijn onuitputtelijke energie het publiek volledig op te zwepen. Een echte entertainer, die jij op jouw evenement kan laten stralen.

Trompettist René Sommer

René Sommer is een artiest en producer in hart en nieren. Deze Deense entertainer, studeerde aan twee conservatoria. Hij trad op met ‘The Jazz Orchestra of the Concertgebouw’ naast Benny Golson en Jimmy Heath. Hij stond zijn mannetje in meerdere Big Bands, en blies er lustig op los naast DJ maestro. Deze laatste ervaring smaakte naar meer.

René werkte samen met Gabriel en Castellon aan het bekende dancenummer uit 2015 ‘Viva el Row’. Hij speelde met Dj Cohones en op feesten als Boomerang Beach. De combinatie van de non-stop muziek van de Dj’s van Musicalive, aangevuld met de heldere melodische tonen van de trompet, biedt extra impuls voor iedere feestganger.

Muzikale hoogtepunten

Geef jij je gasten graag een bijzondere ervaring? Ga dan een samenwerking aan met de Dj’s en trompettisten van Musicalive. Het ludieke samenspel tussen de technische hoogstandjes van de Dj en de soulvolle riffs van de Live performer staat garant voor een bruisende energie tijdens het evenement van je leven.

De combinatie Live artiesten en een Dj is al tijden populair bij professionele eventplanners. Met de internationale zomerhit ‘Cheerleader’ van Omi, werd de weg vrijgemaakt voor trompettisten. Musicalive springt in op deze fantastische hype, door samen te werken met gekwalificeerde en enthousiaste trompettisten. In de stijlen Dance, Techno, Soul, Pop, Jazz en Funk, is de specifieke sound van de trompettist een verfrissende aanvulling. Wil jij weten hoe zo’n samenwerking klinkt? Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Musicalive helpt je om de perfecte sound samen te stellen voor het feest van het jaar.

Trompettisten
Trompettisten

Onze selectie Trompettisten

Wouter Bossen

Trompettist Wouter Bossen

Renne Sommer

Trompettist Rene Sommer

MEER INFORMATIE EN BOEKINGEN

+31(0)6-26754684
[email protected]