MOVABLE DJ’S

Ben jij verantwoordelijk voor de lancering van een geweldig nieuw product? Of moet je ervoor zorgen dat een nieuw filiaal spectaculair geopend wordt? Geef je een afstudeerparty op een bijzondere locatie? Bekijk eens de mogelijkheden van de Movable Dj’s van Musicalive. De verplaatsbare Dj-booths passen op slechts een paar vierkante meter en zijn volledig zelfvoorzienend. De playlists staan op een laptop of tablet, die is gekoppeld aan goede speakers. De Dj zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Door de Movable Dj samen te laten werken met bijvoorbeeld een trompettist of saxofonist, zet je een echte “eye-catcher” neer.

Movable Dj

Soms organiseer je een evenement dat nèt even anders is dan gemiddeld. Een feest in de open lucht, een opening van een nieuw bedrijfspand, een rondgang door de grachten, niets is te gek. Bij al dit soort evenementen is het leuk om goede muzikale ondersteuning te kunnen bieden. Met een standaard Dj-booth is dat best een gedoe. Musicalive heeft daar wat op verzonnen: De Movable Dj!

Music on tour

De Movable Dj is speciaal ontwikkeld door Musicalive, omdat we naar een oplossing zochten voor plekken waar een Dj normaal gesproken niet kan komen. De rondrijdende Dj-booth kan wèl draaien op een boot, een bedrijfsbarbecue of een straatfeest. De Movable Dj kan op een kleine, maar vaste standplaats worden neergezet. Maar hij kan ook rondrijden en draaien tegelijkertijd. Hartstikke handig.

The Movable Dj’s beschikken over:
✓ Ruime keus aan muziek voor iedereen
✓ 6 uur batterij om op locatie te kunnen draaien waar geen stroom aanwezig is
✓ Veel ervaring met kleine ruimtes
✓ De mogelijkheid om rond te lopen met de Dj-booth

Mobiele playlist

De Movable Dj-booth werkt normaal gesproken met een laptop of tablet. Daar is een goed stel speakers aan gekoppeld, zodat je een vol, warm geluid hebt. Op de computer wordt een playlist gezet. Je geeft zelf vooraf een stijl aan. Heb je speciale wensen, dan kun je dit natuurlijk met de Movable Dj bespreken. Of je kunt de invulling volledig  aan de Dj overlaten. Alle Dj’s van Musicalive hebben hart voor muziek. Soul, House, Dance, Disco, welk genre je ook kiest, onze Dj’s weten er wel raad mee. Staan de tracks erop? Dan kun je los gaan, wel zes uur aan een stuk.

Duo sound

De Movable Dj is dus super handig voor op bijzondere locaties, maar nóg leuker, je kunt de Movable Dj combineren met live muziek. Musicalive biedt je namelijk een duo sound aan. Wat dacht je van een Dj met bijvoorbeeld een trompettist, zanger(es) of saxofonist ter plaatse? Door de wisselwerking van live muziek met de Dj-set, ontstaat een levendige, stijlvolle ambiance.

Weinig invasie, grote impact

Het fijne van de Movable Dj, is dat de Dj-booth erg weinig ruimte in beslag neemt. De bescheiden opstelling kan dus praktisch overal neergezet worden en trekt weinig aandacht. Daardoor hebben de gasten meer oog voor de ware reden van het feest. Ook het installeren en opruimen kost zeer weinig tijd. En dat zonder dat het te koste gaat van de kwaliteit van het geluid. Dus zoek je een snelle, kleine, maar muzikale oplossing voor jouw party? Dan is de Movable Dj een supergoed alternatief.

Maak snel een afspraak en ontdek de mogelijkheden voor jouw evenement.

Movable Dj's
Movable Dj's
Movable Dj's