SAXOFONISTEN

Wil jij graag wat natuurlijke ‘schwung’ op het feest dat je organiseert? Toon je je gasten graag een verfrissende act? Dan is er niets leuker dan een van de live spelende saxofonisten van Musicalive uit te nodigen om een riedeltje te komen blazen. Van Bruce Springsteen tot de Stooges, tot hedendaagse popmuziek, onze muzikanten draaien er hun ‘sax’ niet voor om. De saxofonisten kunnen ingezet worden als soloartiest, of bijvoorbeeld een duo-act vormen met de Movable Dj, de Allround Dj of andere Dj formaties.

Saxofonist inhuren!

De Saxofoon werd in de 19e eeuw in Europa ontwikkeld, door een klarinet om te bouwen tot iets nieuws. Muziekliefhebbers in heel de wereld omarmden het nieuwe geluid van de saxofoon direct, vanwege de warme, karakteristieke toon. Gecombineerd met een piano, een orkest of harmonie, maakten saxofonisten furore in veel verschillende muziekstijlen. Tegenwoordig wordt de saxofoon heel erg geassocieerd met Jazz, maar ook Popmuziek en Klassiek klinken verfrissend anders als je er een saxofonist bij betrekt.

Internationaal gezien was Charlie Parker in de jaren veertig en vijftig één van de best spelende saxofonisten. Hij was de grondlegger van de Bebop en speelde bij verschillende Jazz gezelschappen. Binnen Nederland kennen we veel grote saxofonisten waarvan Dandy Dulfer (dochter van Hans Dulfer)  misschien wel de bekendste is. Maar vergeet ook niet Benjamin Herman, Allard Buwalda,  Tom Beek, Kees ten Dam Suzanne Alt en velen meer…

Indrukwekkende saxofoonsolo’s

De saxofonisten van Musicalive weten met welke muziek ze indruk kunnen maken op je gasten. De beste Pop- en Jazzmuziek kun je aanvullen met een van onze saxofonisten van wereldklasse. Denk aan wereldhits zoals ‘Two Young Lovers’ van de Dire Straits, ‘Dancing in the Dark’ van Bruce Springsteen, ‘Funhouse’ van The Stooges, of Bakermat met ‘Vandaag’.

Een saxofonist inhuren is ook een manier om je evenement naar een hoger niveau te tillen. Musicalive werkt met verschillende saxofonisten in verschillende genres. De saxofonisten die zich bij Musicalive aansluiten, beschikken over professionele kwaliteiten en zongen onder anderen bij Sail Amsterdam, concerten van Sky Radio en andere nationale evenementen. Het zijn dus zeker niet de minste namen. De saxofonisten van Musicalive:

✓ Behoren tot de beste van Nederland
✓ Kunnen goed improviseren,
✓ Spelen op kleine en grote evenementen
✓ Hebben een goede ‘flow’ om het publiek voor zich te winnen

Saxofonisten
Saxofonisten

Saxofonist Gezocht?

Bij Musicalive heb je meerdere mogelijkheden. Organiseer je een kleinschalig evenement, dan is het leuk om alleen een van onze saxofonisten uit te nodigen. Wat we vaker zien, is dat de saxofonist samenwerkt met bijvoorbeeld de Movable Dj. De saxofonist speelt op dat moment met de muziek mee, die jij, of de Movable Dj heeft uitgekozen. Hartstikke leuk bijvoorbeeld bij een opening van het bedrijf, een open dag of een bruiloft.

Grotere evenementen werken vaak met een van de Dj’s. Ook dan heb je bij Musicalive keuze uit meerdere opstellingen. Van een eenvoudige Dj-booth, tot een professionele Dj setting, met geluids- en lichteffecten en een videoscherm. Ook nu is de combinatie met een van onze saxofonisten super aantrekkelijk, omdat live muziek net wat meer leven in de brouwerij brengt. Je pakt uit met iets speciaals, waardoor je gasten je feest niet snel zullen vergeten. En dat wil je toch bereiken als je een evenement organiseert; een party waar iedereen nog lang enthousiast over napraat? Bekijk jouw kansen op groot succes en neem contact op met Musicalive.

ONZE SELECTIE SAXOFONISTEN

SAXY MR. S

Saxofonist Saxy Mr. S

SAXOJOE

Saxofonist Saxojoe

BEN RODENBURG

Saxofonist Ben Rodenburg

STANLEY MEDEMA

Saxofonist Stanley Medema

CARLO BANNING

Saxofonist Carlo Banning

TOM BEEK

Saxofonist Tom Beek

SUSANNE ALT

Saxofonist Susanne Alt

TOMAS DELFGAAUW

Saxofonist Tomas Delfgaauw

SUSAN KOEK

Saxofonist Susanne Koek

MEER INFORMATIE EN BOEKINGEN

+31(0)6-26754684
[email protected]