PERCUSSIONISTEN

Houd je van exotische klanken van de Conga’s, Bongo’s, Woodblocks and Claps? Lijkt het je geweldig om je evenement op te frissen met een van de live percussionisten van Musicalive? Al onze partners zijn zeer ervaren op de percussie en werken regelmatig samen met grote Nederlandse en internationale artiesten. Koen van den Broek, Eddy C, Frank The Tank of Dillon Lewis zijn stuk voor stuk energierijke podiumbeesten die de echte Caribische sferen naar jouw dansvloer brengen. Geniet van de swingende groove en schud je heupen los!

Percussionist inhuren!

Een goede percussionist brengt leven in de brouwerij. Percussionisten gebruiken verschillende soorten exotische slaginstrumenten, die elk een ander soort klank voortbrengen. Met bijvoorbeeld Conga’s, Bongo’s, Woodblocks en Claps, weet de slagwerker de hoogtepunten in de muziek te benadrukken, waardoor het feest een nieuwe climax bereikt.

Exotische thema’s

Hoop je op een uitbundig Brazilian Carnaval? Vol sensuele klanken en opzwepende drums? Bekijk dan eens naar het samenwerkingsverband van een van onze Live Percussionisten en Dj’s. Alle feesten met exotisch thema, swingen dubbel zo hard met een live act. De volgende toppers slaan graag een roffeltje weg om de temperaturen in de zaal flink op te laten lopen.

Koen van den Broek
Koen is iemand met jarenlange ervaring in percussie en slagwerk. Hij speelde in de band The Time Bandits, in de jaren 80. Ook stond hij naast Ruth Jacoth, T-Spoon en Within Temptation. Koen speelt op geheel eigen wijze met muziek mee. Zijn voorkeur gaat uit naar Dance en House, maar ook een Latin feestje leent zich goed voor een samenwerking met Koen.

Eddy C
Eddy C heeft ontzettend veel ervaring op de Percussie. Hij speelt zo goed, dat menig Nederlands artiest graag met hem samenwerkt. Eddy stond naast Kane, René Froger en Candy Dulfer op verschillende podia. Op internationaal niveau speelde hij met Chaka Khan, Eros Rammazotti en Sting. Eddy is een echte entertainer. Hij straalt op en top plezier uit tijdens zijn jamsessies.

Frank The Tank
Frank is een van de meest energieke percussionisten van Nederland. Met zijn verrassende improvisaties wist hij grote clubs zoals Beachclub Bloomingdales, Hollywood en Millers te veroveren. Frank heeft een perfect inlevingsgevoel, speelt met een lekkere groove en geeft een energieke vibe aan jouw evenement.

Dillon Lewis
Iemand die goed inspeelt op de wensen van de muziekliefhebbers, is Dillon Lewis. Dillon is als multi-inzetbare muzikant op heel veel markten thuis. Als internationaal percussionist geniet hij volop en speelde samen met Robin Thicke, Glorian Estafan en Sheila E. Ook in Nederland werkt Dillon met bekende artiesten: Lois Lane, Brainpower, Edsilia Rombley en Bergit Lewis en Dj Erik E.

Indrukwekkende percussiesolo’s

Wil je een van deze muzikale slagwerkers als top-act op jouw feest? Dat kan! Bel even met Musicalive, of stuur een contactformulier in. Samen bespreken we de mogelijkheden om van jouw feest een echte exotische party te maken. We kunnen je niet alleen helpen met de muziek, maar we bieden ook ondersteuning met de totale eventorganisatie.

Percussionisten
Percussionisten

Onze selectie Percussionisten

Koen van den Broek

Percussionist Koen van den Broek

Eddy C

Percussionist Eddy C

Frank The Tank

Percussionist Frank The Tank

Dillon Lewis

Percussionist Dillon Lewis

MEER INFORMATIE EN BOEKINGEN

+31(0)6-26754684
[email protected]