PARTY EN COVERBANDS

Voor iedereen die op zoek is naar een goede coverband, is het de moeite waard om contact op te nemen met Musicalive. Wij werken samen met bands van verschillende omvang en stijl. We kunnen bands leveren voor grootschalige openingen, intieme bruiloften en heel veel andere evenementen. Een goede coverband bouwt een bruisend en energiek feestje op het podium en brengt het publiek tot leven. Zoek jij ook een geweldige band om je gasten te imponeren? Maak dan kennis met onze verschillende coverbands, en beoordeel welke band het beste bij jouw feest past.

Coverband inhuren?

Denk je erover om een coverband in te huren? Of heb je al tijden naar een goede coverband gezocht, maar lukt het je niet om de juiste act te vinden? Musicalive werkt samen met meerdere bands van verschillende grootte. Eventplanners huren bij ons regelmatig een formatie van gemiddeld vijf personen, maar we kunnen ook je hele podium vol zetten met blazers, percussionisten, zangers en dansers. Je hebt de mogelijkheid om de verschillende formaties eerst te beoordelen, voordat je besluit de coverband te boeken.  Dus, wil je een coverband laten spelen? Musicalive heeft het perfecte gezelschap voor je klaar staan.

Een coverband met een sterk concept

Een goede coverband werkt volgens een eigen concept. Zonder concept of plan kan een band technisch goed spelen, maar tóch mist er iets. Musicalive heeft alleen contact met verschillende coverbands gezocht, die werken met een ijzersterk concept. Daarom garanderen we, dat de coverband die jij inhuurt, staat als een huis. Want volgens ons is een coverband:

✓ Geloofwaardig
✓ Uniek
✓ Relevant

Een geloofwaardige coverband speelt muziek die bij de band past. Een Reggaeband kan beter geen house gaan spelen. Alle muzikanten moeten de muziek die ze spelen begrijpen én waarderen. Als het publiek de passie van de coverband voelt, wordt de interactie honderd keer beter. Klopt het totaalplaatje van technische kunde, uitstraling en passie niet, dan zal het publiek al snel zijn interesse verliezen. Musicalive werkt met de echte muziekliefhebbers. Onze coverbands genieten landelijke bekendheid.

Natuurlijk speelt elke coverband de geijkte feestnummers, maar de set van de coverband die je op je evenement laat spelen, moet niet een op een te kopiëren zijn met andere bands. Je wilt indruk maken met je feest, dus moet de coverband onderscheidend zijn. De beste bands spelen de bekendere feestnummers, maar dan overgoten met een persoonlijk sausje, passend bij het totale concept.

Als je een coverband gaat boeken, is de relevantie voor de doelgroep super belangrijk. De organisatie moet inzicht hebben in de voorkeur van de doelgroep wat betreft muziekstijl. Rock and Roll is voor een groep pubers totaal niet relevant. Hetzelfde geldt voor pure feestnummers bij een meer ingetogen evenement. Heb je een gemixt publiek, zorg dan voor een coverband die van alle markten thuis is. Musicalive kan je van advies voorzien als je niet zeker bent van de muziekstijl die je op je evenement wilt laten horen.

Combineren kan ook!

Wat zou het niet mooier zijn als muziek en een feest naadloos door blijven gaan. Musicalive heeft bands en Dj’s in huis die gezamenlijk er voor kunnen zorgen dat er een avondvullend programma ontstaat van live muziek. De combinatie van een band en dj tussendoor is ook interactief een afwisselend om naar te kijken.

Wil je weten of jouw feestje ook opgepimpt kan worden met één van de coverbands van Musicalive? Neem voor uitgebreid advies en offertes contact met ons op. We kunnen je ook helpen met organisatorische ondersteuning, of met de technische kant van goed licht en geluid. Een feest op topniveau kan wel wat professionele hulp gebruiken.

Coverbands
Coverbands

Onze selectie Party en Coverbands

The SQUIBS

Partyband The Squibs

The NEW PARTY

Coverband The New Party

 High 5

Coverband High 5

B-flat

Coverband B Flat