Musicalive Banner Music 08

MUZIEK & MARKETING

Muziek gaat dwars door culturen en taalbarrières heen: het is de wereldtaal die iedereen begrijpt. Daarom is muziek een perfect communicatiemiddel.

Muziek wordt dagelijks gebruikt voor allerlei doeleinden en toepassingen. Muziek is een krachtig middel om emoties op te roepen. Wist je dat je met muziek en geluid de betrokkenheid van je klanten en bekendheid met je heel goed kunt vergroten?

Musicalive Banner Music 02

MUZIEK MARKETING

Musicalive music service music imarketing

Als je muziek of audio inzet, kan dat zeer doeltreffend zijn. Welke emotie wil je oproepen? Musicalive helpt bij het vinden van die emotie met muziek en audio. Ook helpen we je om een krachtige strategie te bepalen die aansluit bij je merk, product of dienst.

MUZIEK DESIGN & AUDIO BRANDING

Musicalive music service marketing sonic

Een schets, illustratie of foto geeft direct een beeld en kan duidelijk vertellen wat een merk is. Bij muziek en audio is dat niet anders. Wij maken een akoestische (sonic) vertaling van merkidentiteiten door middel van geluidsfragmenten, samples en soundbites die je meteen kunt inzetten voor jouw merk, product of dienst.

MUZIEK CLEARING

Musicalive music service marketing clearing

Wie muziek componeert, verwerft daarmee automatisch het auteursrecht. Daarom kun je niet zomaar een nummer van een artiest voor een film of commercial gebruiken. Musicalive begeleidt trajecten van het verkrijgen van muzieklicentie bij rechthebbende voor allerlei verschillende doeleinden. 

MUZIEKACTIVATIE

Musicalive music service artist performances

Wil je een product lanceren of presenteren? Je kunt daarbij video’s, vr-presentaties, bilboards, 3D-visuals en natuurlijk audio gebruiken. Musicalive produceert muziekcontent voor het activeren van merken, producten en diensten en kan op locatie ondersteunen met audiovisuele middelen.  

Musici

Musicalive music service marketing musici

Voor het inspelen van opnemen van muziek heb je professional sessie-musici nodig. Musicalive heeft een netwerk van uitstekende  musici die razendsnel muziek kunnen inspelen. Dit kan in een studio en sommige muzikanten hebben thuis prima faciliteiten om producties op te nemen. Dit is efficiënt, kostenbesparend en verkort de productietijd. 

Muziek productie

Musicalive music service music productions 01

Een buitenlands optreden begint al in België. Zelfs muziek maken in België is anders als in Nederland. Bij een buitenlands optredens komt er veel bij kijken zoals; tourmanagement, geluidstechniek verzekeringen, geldzaken en contracten . Musicalive helpt bij internationale optredens.

ONZE METHODE EN WERKWIJZE

We stellen vragen, nemen niets voor lief en we verleggen samen grenzen Of we dat nu doen in een scrum, design sprint of met workshops. We doen alles wat nodig is om tot het beste resultaat te komen. Op een manier die past bij jou, bij ons en de opdracht.

Musicalive music headphone

Over musicalive

Musicalive is 15 jaar geleden begonnen als artiestenbureau. Musicalive is 15 jaar geleden begonnen als artiestenbureau. Sindsdien hebben wij een diverse klantenkring opgebouwd in binnen- en buitenland en ons aanbod verbreed met promotionele muziekdiensten.


Onze klanten zijn media- en reclamebureaus die op zoek zijn naar specifieke muziek of een compositie. Wij adviseren welke strategie zij het beste kunnen volgen als zij merken en organisaties met muziek willen ondersteunen.

Evenementenbureaus helpen wij bij de toenemende vraag naar merk- en productactivatie. Wij adviseren hen over de manier waarop je muziek het beste kunt inzetten bij evenement en productlanceringen. 

Artiesten en musici helpen wij bij hun profilering en carrière in de muziek- en entertainmentindustrie.

Scroll to Top