Musicalive Banner Music 09

MUZIEK INFLUENCER

Klanten, fans en consumenten, maar ook artiesten hebben steeds meer invloed via social media. Iedereen kan een belangrijk persoon worden en een netwerk opbouwen op YouTube, Facebook of Instagram. Wij zoeken naar de juiste muzikale influencers voor jouw project of product.  

Artiesten, bands en dj’s hebben grote netwerken op social media. Zij kunnen ook jouw doelgroep bereiken. Maar welke artiest moet je hebben en wat zijn doorgaans de vergoedingen? En werkt een campagne uiteindelijk wel voor jouw merk, product of dienst?

Laat Musicalive helpen met het vinden van de juiste influencers in de muziek- en entertainmentindustrie.

Musicalive Banner Music 02

ZOEKEN

Musicalive music service music imarketing

De wereld van influencers is groot. Wil jij ook een influencer inzetten voor jouw merk? Musicalive weet de juiste influencers in de muziek- en entertainmentwereld te vinden. Dus ook die ene artiest die jouw verhaal op social media kan vertellen. 

RELEVANTIE

Musicalive music service artist promotions

Alles draait om relevantie en authenticiteit. Dat geldt ook voor merken en artiesten. Musicalive helpt je een goede strategie te bedenken die recht doet aan jouw merk én aan de artiest die jouw verhaal vertolkt. Zo krijg je een succesvolle campagne.

AUTHENTICITEIT

Musicalive music service artist performances 02

Artiesten hechten waarde aan hun identiteit. En dat doen ze niet voor niets. Door authentiek te zijn weet een artiest zijn of haar verhaal geloofwaardig te vertellen aan fans, publiek en volgers. Musicalive helpt je de juiste artiest te kiezen en een plan te maken dat de belangen van het merk en de artiest waarborgt.

NETWERKEN

Musicalive music service artist performances

Musicalive bouwt voortdurend aan haar eigen netwerk van influencers. Iedereen kan een belangrijk persoon worden en een netwerk opbouwen op Youtube, Facebook of Instagram. Maar welke influencer past bij jou? Wij zoeken naar de juiste muzikale influencers voor jouw project of product. 

ONLINE & SOCIAL MEDIA

Musicalive music service music influencer

Iedere influencers heeft een netwerk van volgers die de artiest of band op handen dragen. Welk online kanaal je kiest, kan van invloed zijn op het aantal influencers waaruit je kunt kiezen. Ook wil je de resultaten van de campagne analyseren. Musicalive helpt je een juiste keuze te maken.

ONZE METHODE EN WERKWIJZE

We stellen vragen, nemen niets voor lief en we verleggen samen grenzen Of we dat nu doen in een scrum, design sprint of met workshops. We doen alles wat nodig is om tot het beste resultaat te komen. Op een manier die past bij jou, bij ons en de opdracht.

Musicalive music headphone

Over musicalive

Musicalive is 15 jaar geleden begonnen als artiestenbureau. Musicalive is 15 jaar geleden begonnen als artiestenbureau. Sindsdien hebben wij een diverse klantenkring opgebouwd in binnen- en buitenland en ons aanbod verbreed met promotionele muziekdiensten.


Onze klanten zijn media- en reclamebureaus die op zoek zijn naar specifieke muziek of een compositie. Wij adviseren welke strategie zij het beste kunnen volgen als zij merken en organisaties met muziek willen ondersteunen.

Evenementenbureaus helpen wij bij de toenemende vraag naar merk- en productactivatie. Wij adviseren hen over de manier waarop je muziek het beste kunt inzetten bij evenement en productlanceringen. 

Artiesten en musici helpen wij bij hun profilering en carrière in de muziek- en entertainmentindustrie.

Scroll to Top