MUSICALIVE 2017-04-20T12:45:38+00:00

OVER MUSICALIVE

Musicalive is een bedrijf voor (live) music, entertainment en evenementen. Muziek is ons belangrijkste uitgangspunt en zit diep in onze genen opgeslagen.

De slogan van Musicalive is niet voor niets…
“We Make Live Music”.

WAT DOET MUSICALIVE

Musicalive is een full 360 servicebureau dat zich richt op artiestenbemiddeling, event organisatie en creatieve concepten voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Wij willen en kunnen pas tevreden zijn met een geslaagd feest als u en uw vrienden, collega’s of gasten staan te dansen op de dansvloer en veel plezier beleven van onze prestaties. U als opdrachtgever willen wij graag helpen met topkwaliteit muziek & entertainment.

Musicalive is in 2001 door saxofonist Jeroen Kraaij opgericht en is nog steeds één van de drijvende krachten achter dit bedrijf. Het bedrijf is in de afgelopen 15 jaar zeer sterk gegroeid en betreft nu een grote groep van dj’s, bands, artiesten en productie medewerkers. Allemaal enthousiaste mensen die professioneel met muziek bezig zijn en die dit op topniveau op het podium of daarnaast willen laten zien.

ONZE WAARDEN

De wereld is continu aan het veranderen en Musicalive wil zich blijven spiegelen met wat er in haar omgeving gebeurt. Muziek is ons belangrijkste waarde waarmee wij proberen mensen blij te maken.

Onze evenementen zijn duurzaam en worden met zorg georganiseerd. Iedereen die met ons samenwerkt is gefocust op een prachtig resultaat. Veel van onze artiesten, dj’s en leveranciers zijn al jarenlang betrokken bij Musicalive. Hierdoor is een informele en vriendschappelijk band ontstaat die zich ook vertaald op het podium en de werksfeer bij een evenement.

Bij Musicalive zien wij dit ook zetten wij steeds meer stappen de goede richting op. Zo proberen wij locaties te zoeken die biologische producten gebruiken zoals Evenementenlocatie Vork en Mes en maken wij geen gebruik meer van dieselgeneratoren voor onze buitenevenementen. Onze stroom komt van Green-Battery zonne-energie.

ENKELE REFERENTIES

Logo Moet Chandon
Logo Barry Callebaut
Logo ministerie van financiën
Logo Delta Lloyd
Logo Clifford-Chance
Logo VBGS
Logo Orange Babes
Logo Stichting DON
Logo Hotel Des Indes
Logo Hollands Nieuwe

MEER INFORMATIE EN BOEKINGEN

+31(0)6-26754684
[email protected]