OVER MUSICALIVE

Musicalive is een bedrijf voor (live) music, entertainment en evenementen. Muziek is ons belangrijkste uitgangspunt en zit diep in onze genen opgeslagen.

De slogan van Musicalive is niet voor niets…
“We Make Live Music”.

WAT DOET MUSICALIVE

Musicalive is een full 360 servicebureau dat zich richt op twee belangrijke kernactiviteiten. Musicalive houdt zich bezig met artiestenbemiddeling en de organisatie van evenementen. Met creatieve ideeën en verfrissende concepten helpen wij graag particuliere en zakelijke opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Wij willen en kunnen pas tevreden zijn met een geslaagd feest als u en uw vrienden, collega’s of gasten staan te dansen op de dansvloer en veel plezier beleven van onze prestaties.

Musicalive Artiesten:
Het netwerk van artiesten, bands en dj’s van Musicalive behoort tot de beste van Nederland. Veel van onze artiesten, dj’s en leveranciers zijn al jarenlang betrokken bij Musicalive. Hierdoor is een informele en vriendschappelijk band ontstaat die zich ook vertaald op het podium en de werksfeer bij een evenement.

Musicalive Events:
Onze evenementen worden met passie georganiseerd. Ons team van professionals kan A tot Z helpen bij de organisatie. Van idee, budgetten, marketing, gastenlijsten, locatie bezoek tot aan de realisatie is bij ons in goede handen. Duurzaamheid en verantwoordelijkheid nemen voor mens, dier en de aarde staat daarbij centraal. Laat uw verrassen en neem contact met ons op.

ONZE WAARDEN

De wereld is continu aan het veranderen en Musicalive wil zich blijven spiegelen met wat er in haar omgeving gebeurt. Muziek is ons belangrijkste waarde waarmee wij proberen mensen blij te maken. Het geeft ultiem gevoel als een feest slaagt en de energie weer terugkomt  van de gasten of u als opdrachtgever.

Kwaliteit is ook een waarde die voor ons belangrijk is. Alleen kwaliteit is niet meetbaar en wat voor de ene opdrachtgever top is kan voor iemand anders nog net niet voldoende zijn. En dat geeft ook niet. Elk evenement organiseren wij op maat met de nadruk op het gebruik van verantwoordelijke biologische producten ( Evenementenlocatie Vork en Mes) en met zorg klaargemaakt. Maar zo kunnen wij ook op buitenevenementen gebruik maken van groene zonne-energie van Green-Battery.

Onze slogan kan op meederde manieren worden uitgelegd.
“We Make Live Music”. Wij maken live muziek is kan ook vertaald worden in “Wij maken muziek voor het leven” of Muziek is een groot feest in het leven”…

Kortom, onze waarden vindt u terug in onze evenementen en muziekactiviteiten.

ENKELE REFERENTIES

Logo Moet Chandon
Logo Barry Callebaut
Logo ministerie van financiën
Logo Delta Lloyd
Logo Clifford-Chance
Logo VBGS
Logo Orange Babes
Logo Stichting DON
Logo Hotel Des Indes
Logo Hollands Nieuwe