LOUNGE & JAZZ DJ’S

Ben je een liefhebber van de relaxte warme tonen van de muziek van Café del Mar of Hotel Costes? En zoek je een Lounge & Jazz Dj, die deze ontspannen sfeer over kan brengen op jouw feest, diner, borrel of receptie? De professionele Dj’s van Musicalive weten met de beste tracks uit de scene van Latin, Soul, Jazz, Funk en Soulful House, een warme ontspannen sfeer neer te zetten.

Lounge & Jazz Dj’s, relax and enjoy

Bij sommige evenementen is muziek een belangrijke factor, maar mag het volume niet te bepalend zijn. De muziek heeft als doel om een sfeer neer te zetten, zonder daarin de boventoon te voeren. Ben jij op zoek naar een Lounge of Jazz Dj, die een relaxte Dj-set draait, bijvoorbeeld tijdens een borrel, diner of receptie? Maak dan kennis met een van de Jazz & Lounge georiënteerde Dj’s van Musicalive.

De populariteit van Lounge muziek begon in de jaren 1990-2000. Vanaf dat moment stond Lounge en Jazz muziek symbool voor de ontspannen levensstijl. Rustig aan doen werd het motto van de ware loungeliefhebbers. De bekendste Lounge en Jazz locaties zijn Café del Mar op Ibiza en Hotel Costes in Parijs. Hun grote aantrekkingskracht zorgt ervoor dat vele clubs, hotels en restaurants die sferen willen imiteren. Het fijne van relaxte achtergrondmuziek bij je evenement, is dat er zowel gepraat als gedanst kan worden.

De opbouw van de Dj-set

Lounge muziek bestaat uit elektronische downtempo muziek. Samen met Triphop, Jazz, R&B, Funk, Soul en Deephouse, vormt het een magische, haast bedwelmende Dj-set. Het laat de gasten ontspannen, zodat ze zich op hun gemak voelen bij het evenement. Veel Dj’s zijn gewend om in het centrum van de aandacht te staan op een feestje. Gelukkig weten de Dj’s van Musicalive haarfijn aan te voelen wanneer ze zich wat meer op de achtergrond moeten houden en wanneer ze hun set aan moeten passen naar een meer opvallende muziekkeuze.

Huur een lounge of jazz Dj bij Musicalive

Musicalive is een van de grotere aanbieders van Dj’s en eventorganisatie. De Dj’s die bij ons aangesloten zijn, staan hun mannetje op grootschalige feesten. Maar ook in intieme settings, zoals een trouwfeest of een receptie, voelen ze heel goed de gewenste sfeer aan. Al onze Dj’s zijn een kei in hun vakgebied:

✓ Ze hebben mensenkennis en passen hun set aan op het publiek
✓ Ze zijn uitmuntend in hum mixtechnieken en overgang
✓ Ze werken netjes en professioneel
✓ Ze weten hoe ze een goed feestje moeten bouwen

Maak snel een afspraak en ontdek de mogelijkheden voor jouw evenement.

Fushionstijl met live artiesten

Lounge en Jazz muziek is op een briljante wijze te combineren met live artiesten. Café del Mar en Hotel Costes experimenteren al jaren met combinaties van live Dj’s en improviserende muzikanten. Dat geeft indrukwekkende effecten. Want wat is nou gaver dan een live saxofonist, die inspringt op de set van de Dj. Door verschillende muziekstijlen te mixen, de fushion, kunnen ze echt iets heel bijzonders neerzetten. Samen staan ze garant voor top entertainment op jouw feest of evenement.

LOUNGE & JAZZ DJ'S
LOUNGE & JAZZ DJ'S

ONZE SELECTIE LOUNGE & JAZZ DJ’S

DJ MR. BOWI

DJ MR BOWI

DJ ALVAREZ

DJ ALVAREZ

DJ SEBASTIAN

DJ SEBASTIAN DAVIDSON

DJ ONNO O

DJ ONNO O

DJ JAY SANTI

Allround Dj Jay Santi voor Musicalive

MEER INFORMATIE EN BOEKINGEN

+31(0)6-26754684
[email protected]