Project Description

ZANGERES ERICA GROENEVELD

Al op jonge leeftijd wist Erica Groeneveld dat ze op het podium wilde staan. Als zangeres heeft zij zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een fantastische persoonlijkheid die u graag op uw feest of evenement hoort en ziet zingen. Erica heeft internationaal ervaring en nam deel dit jaar aan de bekende Duitse Hit Show (DSDS Deutschland Sucht Den Superstar).

Erica’s brede repertoire en stemgeluid is goed inzetbaar voor een fantastisch feest of evenement. Door haar unieke improvisatievermogen is Erica zeer geschikt om mee te zingen tijdens een dj-set. Samen met de vrouwelijke Dj Rose heeft zij een goede samenwerking en treden zij regelmatig op de (inter)nationale podia.

In 2014 kwam Erika’s tweede single uit genaamd “OlD, FAT & UGLY. Een catchy popsong in de stijl van de jaren 30. De video van deze single is hieronder te zien. Grappig detail aan deze video is dat 100 personen mee hebben gedaan aan een lipsynchronisatie.

Wie nog niet overtuigd is van de kwaliteiten van Erica hier nog een aantal feiten.
Zij naam diverse TV commercials op, trad op met bekende musici, dj’s en bands. Nam deel aan de Duitse TV hoit-show DSDS (Deutschland Sucht Den Superstar) wat de Duitse versie is van IDOLS. Hier bereikte zij de halve finale en heeft zij nu succes in heel Europa.

Zangeres Erica Groeneveld
Zangeres Erica Groeneveld
Zangeres Erica Groeneveld

EXTRA INFORMATIE

Gemiddelde duur set:
3 uur

Genre / style:
Allround, House, Dance 

Gelegenheid:
Bruiloften, Bedrijfsevenementen, Feesten

Technische vereisten:
– Draadloze microfoon Shure Beta 58
– In-ear set
– 1 x Monitor

BOEKINGSINFORMATIE

Telefoon:
+31(0)85-4016310
+31(0)6-22119982

E-mail:
[email protected]

ALTERNATIEVEN