Project Description

SAXOFONIST SAXOJOE

Saxofonist Saxojoe is al meer dan tien jaar één van de meest geliefde saxofonisten van Nederland. Saxojoe heeft zich gespecialiseerd in het live meespelen met dj’s binnen uiteenlopende muziekstijlen in de house en dance muziek. Door zijn ervaring weet Saxojoe precies hoe hij een feestje omtovert tot één groot feest. Saxojoe staat niet alleen bekend om zijn waanzinnige saxofoonspel, maar ook om zijn enthousiasme en de hoge entertainmentwaarde waarmee hij op ieder feest speelt.

De kracht van saxofonist Saxojoe is dat hij met zijn improvisatievermogen vloeiend kan schakelen in verschillende muziekstijlen. De melodieën van de saxofoon passen zeer goed bij verschillende muziekstijlen en versterkt het de hoogtepunten en climaxen binnen een dj-set. Saxojoe weet het publiek altijd te vermaken met funky riffs en te gekke solo’s.

Naast de muzikale waarden van Saxojoe is hij echt een entertainer. Op een zeer interactieve manier zorgt hij dat het publiek betrokken is bij de show. Vaak staat hij midden op de dansvloer of podium te spelen en te dansen.

“In de afgelopen jaren heb ik op geen enkel feest gestaan waar het publiek het niet leuk vond dat ik meespeelde. Soms zijn mensen een beetje onwennig als ik langsloop in de menigte, spelend op mijn sax. Maar de reacties zijn altijd goed! Het publiek vermaken met goede muziek en iedereen een leuke avond bezorgen is voor mij een echte drijfveer”.

Op het podium of lopend door de zaal, De samenwerking tussen de dj en het saxofoonspel van Saxojoe versterken elkaar. De opbouw en het moment van spelen zijn essentieel voor succes van een avond, iets waarmee saxofonist Saxojoe ontzettend veel ervaring heeft.

Saxojoe werkt veel samen met nationale en internationale dj’s en heeft opgetreden op diverse festivals, (privé) feesten, clubs en venues wereldwijd zoals Paradiso, Arena, Gelredom, Heineken Music Hall, Melkweg en op het hoogste gebouw van Hong Kong…International Commerce Centre, The Ritz-Carlton Sky Club.

Saxofonist Saxojoe
Saxofonist Saxojoe
Saxofonist Saxojoe
Saxofonist Saxojoe

EXTRA INFORMATIE

Gemiddelde duur set:
3 uur

Genre / style:
Allround, House, Dance 

Gelegenheid:
Bruiloften, Bedrijfsevenementen, Feesten

Technische vereisten:
– Draadloze microfoon Sennheisser
– In-ear set
– 1 x Monitor

BOEKINGSINFORMATIE

Telefoon:
+31(0)85-4016310
+31(0)6-22119982

E-mail:
[email protected]

ALTERNATIEVEN