Project Description

PERCUSSIONIST FRANK THE TANK

Frank The Tank is een act met veel energie, explosie en drumgeweld. Als de meest gevraagde dj-percussionist van Nederland weet hij uw feest te verrassen met een weergaloze percussieshow. Voor uw bruiloft of bedrijfsevenement is Frank The Tank een topact die zeer goed te combineren is met een dj.

Frank begon met drummen op 9 jarige leeftijd en sindsdien wist hij dat hij de rest van zijn leven wilde bijven musiceren. Op 22 jarige leeftijd maakte Frank de overgang naar percussie en begon dit te combineren met dj’s. Eerst in de plaatselijke club, maar daarna al snel als resident percussionist bij The Cruise Terminal (Rotterdam), Hollywood (Rotterdam), Millers (Den Haag) and Beachclub Bloomingdales (Bloemendaal).

Frank The Tank is een act met veel energie en drumgeweld. Met waanzinnige ritmes en solo’s verrast Frank het publiek op het podium en op de dansvloer. Hij is een groot entertainer met veel gevoel voor sounds, grooves en de vibes van het feest of evenement.

Zelf zegt hij:
“When people react to the music I make, it gives me so much energie every time!”

Samen met een Dj en de verschillende stijlen in de dancemuziek kan de show van Frank goed worden gecombineerd en is hij op dit moment 1 van de meest gevraagde dj-percussionisten.

Frank The Tank werkte samen met veel nationale en internationale dj’s zoals: Shermanology, Quintino, Erick-E, Roog, Sunnery James & Ryan Marciano, Lucien Foort, Sander Kleinenberg, La Fuente, Roul and Doors, Firebeatz, Bingo Players, Gregor Salto, D-Rashid, Don Diablo, Laidback Luke.

Hij heeft opgetreden op diverse festivals, (privé) feesten, clubs en venues wereldwijd zoals: Dance At The Park festival, Intense festival, ParkBeats Dance Festival, Summer Dreamers Festival, he’d kandi, Extrema, Solar, Hotel Arena, Frank010 Borrel (cruise terminal), Huis ter Duin, Millionaires’ Summerfair, Hotels van Oranje en velen meer….

Percussionist Frank The Tank
Percussionist Frank The Tank
Percussionist Frank The Tank

EXTRA INFORMATIE

Gemiddelde duur set:
3 uur

Genre / style:
Allround, House, Dance 

Gelegenheid:
Bruiloften, Bedrijfsevenementen, Feesten

Technische vereisten:
– Draadloze microfoon Sennheisser
– In-ear set
– 1 x Monitor

BOEKINGSINFORMATIE

Telefoon:
+31(0)85-4016310
+31(0)6-22119982

E-mail:
[email protected]

ALTERNATIEVEN