Loading...
DJ ENO-C 2016-11-03T17:56:51+00:00

Project Description

DJ MISS ENO-C

Dj Miss ENO-C is één van de beste vrouwelijke allround dj’s van Nederland. Deze vrouw, met uitstraling weet hoe ze het publiek de dansvloer op krijgt met house tracks, dance platen en hits van nu. ENO-C is de artiestennaam van Nathalie, die in 1995 begon als internationaal model. Naast haar carrière op de catwalk en in de fotostudio, ontdekte Nathalie haar passie voor muziek.

Op jonge leeftijd werd Nathalie ontdekt als model en won zij al snel een modellenwedstrijd. Tien jaar werkte ze als model voor merken als Versace, Gucci or Escada en kwam Nathalie ook in aanraking met de opkomende House scene. Dit was nieuw en al snel stond Nathalie ook achter de draaitafels en begon haar tweede carriere. In 2001 kwam een mix-compilatie uit met als titel “Progressive Dance Mix with an Exotic Twist”. Deze mix werd een groot succes en werd Miss Eno-C overal ter wereld gevraagd en was zij resident in vele clubs zoals; Jimmy´Z (Monaco), Nikki´s Beach(Saint Tropez), Baoli en Le Palais (Cannes), Float, Joy, Chaos en Halo (New York) en in Mansion, BED en The Mix (Miami).

Haar muziekstijl is groovy, sexy, pompende House met een progressive twist. ENO-C probeert altijd een gevoel met haar publiek te krijgen en zo te bepalen welke kant zij opgaat. Het belangrijkste bij het draaien van ENO-C is dat zij een set neerzet met energie, enthousiasme en het publiek opzweept tot grote hoogte. Naast het draaien is ENO-C ook steeds meer aan het produceren en heeft wij diverse nummers en remixen gemaakt samen met Tom Novy, Jerry Ropero, Adrian Bahil, Fredelux en Eric Hagleton.

Dj Miss ENO-C
Lounge Dj Mr. Bowi
Dj Miss ENO-C

EXTRA INFORMATIE

Gemiddelde duur set:
4 uur

Genre / style:
Allround, House, Dance, Deep House, Ibiza House en Lounge

Gelegenheid:
Bedrijfsevenementen,  Bruiloften & Privé Feesten

TECHNIEK

Technische vereisten:
3 x CDJ 2000 Nexus Pioneer Cd-spelers
1 x DJM 900/800 Pioneer Mixer
1 x Monitor
DJ Booth

BOEKINGSINFORMATIE

Telefoon:
+31(0)85-4016310
+31(0)6-22119982

E-mail:
[email protected]

ALTERNATIEVEN