HOUSE & DANCE DJ’S

Twee van de meest energieke muziekstijlen zijn House en Dance. Feesten die opgebouwd zijn uit Dj-sets met grote namen als Hardwell, Afrojack en Tiësto zinderen vaak van de dansende mensen. Opzwepende beats, daverende lichtshows en enthousiaste Dj’s staan aan het begin van een geweldige avond. Heb jij ook plannen om een House of Dance event te organiseren? Of wil je een kleinschaliger feest organiseren rond dit thema, boek dan een House & Dance Dj!

House & Dance Dj’s brengen Ibiza sferen naar je toe

Voor de echte House en Dance liefhebbers heeft Musicalive tal van schitterende opties om je gasten het echte Ibiza gevoel te geven. Want Ibiza is nog steeds het hart van de partyscene. Een flink aantal maanden per jaar staat het eiland bol van hippe, bruisende feestgangers. En het lukt onze Dance en House Dj’s aardig goed, om diezelfde zinderende sferen ook in Nederland neer te zetten. Denk je erover om een Dj in t huren? Met een kwalitatief hoogwaardige Dj-set knallen onze House Dj’s hun energie de zaal in. Het is onmogelijk om stil te blijven staan.

House is ontstaan in de jaren ’80 in Amerika. De WareHouse in Chicago is een van de eerste plaatsen waar House een voet aan de grond kreeg. Met grondleggers Frankie Nuckles in Chicago en Larry Levan in New York, was een nieuwe muziekstijl geboren. De Dj-set van onze House Dj’s bestaat uit de beste platen van de grote namen van vroeger en nu. Wat dacht je van Avicii, Laidback Luke, Hardwell, Afrojack en Nicky Romero? Onze Dj’s weten hoe ze een set moeten opbouwen. Van een momentje rust, naar een opzwepende beat, door hun strakke mixtechnieken en vlekkeloze overgangen, zijn de feesten met de Ibiza House Dj’s altijd van grote klasse.

De Dj-set van de Dance Dj

De muziekstijl Dance is eigenlijk een afkorting van Electronic Dance Music (EDM). Het is officieel een verzamelnaam voor alle muziek die gemaakt is met elektronische instrumenten. Door de herhaling van melodieën, zijn de tracks extreem dansbaar en dus super geschikt voor een briljant feest. Bekende namen als Calvin Harris, Martin Garrix, Chuckie, Armin van Buuren en Tiësto voeren de Dj-set aan van onze Dance Dj’s.

Huur een Dance Dj en maak je feest briljant

Je kunt je feest nog onvergetelijker maken, door er wat extra’s bij te huren. Met een mooie lichtshow, bewegend beeld van de Video-Dj (Link) , of een combinatie met een Live Act, maak je je feest extra speciaal. Wat dacht je van een live saxofonist, een zanger(es) of dansers (link) om je gasten net wat meer te bieden? Bij ons kan het allemaal.

Een onvergetelijk feest organiseren is niet voor iedereen weggelegd. Heb je het zelf te druk, of weet je niet waar je moet beginnen? Musicalive kan de organisatie volledig op zich nemen. Wij stellen onszelf als doel om creatieve evenementen te ontwikkelen, met een duurzame inslag. Zodat jouw feest geen aanslag is op het milieu, alleen een aanslag op het uithoudingsvermogen van je gasten.

Dance Dj
Dance Dj

ONZE SELECTIE HOUSE & DANCE DJ’S

DJ JAY SANTI

Allround Dj Jay Santi voor Musicalive

DJ SEBASTIAN

DJ SEBASTIAN DAVIDSON

MISS ENO-C

MISS ENO-C

DJ ALVAREZ

DJ ALVAREZ

DJ MR. BOWI

DJ MR BOWI

MEER INFORMATIE EN BOEKINGEN

+31(0)6-26754684
[email protected]