EVENEMENTEN BUREAU MUSICALIVE EVENTS

Ieder evenement of feest is anders en Musicalive begrijpt dit zeer goed. Een spetterend bedrijfsfeest vraagt logischerwijs een andere aanpak dan een inspirerende bedrijfsopening. Of u nu op zoek bent naar een zakelijk evenement op maat, of flink wilt uitpakken met een persoonlijk feest, Musicalive helpt u graag van A tot Z.

CONCEPT

Van het eerste idee tot aan de uitvoering… Een evenement wordt gecreëerd met doel. Musicalive stelt zich tot doel mooie creatieve evenementen te ontwikkelen met een duurzame inslag. Onze event creaties zijn altijd op maat en kunnen brutaal, uitdragend, extreem of gevoelig zijn. Kenmerkend hierbij is natuurlijk muziek, entertainment, lekker eten en drinken, mooie locaties en blije tevreden mensen.

Musicalive is een bedrijf met een kleine groep medewerkers die gedreven en actief te werk gaan voor u als opdrachtgever. In combinatie met ons netwerk en brede kennis van muziek en evenementen zijn wij in staat om snel en efficiënt te handelen. Laat ons een conceptvoorstel maken en onze ideeën aan u voorleggen voor een grandioos evenement of feest.

Musicalive_Evenementen Organisatie

EVENT ORGANISATIE

Elk evenement of feest dat wordt georganiseerd hoe groot of klein vraagt aandacht, deskundigheid en professionaliteit om tot een mooi resultaat te komen. Musicalive is niet een bedrijf dat voor standaard gaat en wil juist gaan voor kwaliteit en wij realiseren ons dat hieraan ook een prijskaartje gekoppeld is. Toch slagen wij er in om met slimme organisatie onze evenementen binnen gestelde budgetten en mogelijkheden te organiseren.

Ontzorgen en transparantie zijn voor ons echt modewoorden en gebruiken wij niet. Het is vanzelfsprekend om U als opdrachtgever zo min mogelijk te laten doen. Maar misschien vindt u het wel heel erg prettig en leuk om met ons samen te werken. En een voorstel of offerte is altijd en overleg en u gaat pas akkoord als alles duidelijk en besproken is.

Musicalive_Evenementen Organisatie

PRIVE EVENTS EN BRUILOFTEN

In de afgelopen vijftien jaar heeft Musicalive zeer veel privé feesten en bruiloften mogen verzorgen van muziek, entertainment, aankleding en techniek. Een feest bij u op thuis of op locatie is niet iets wat u elke dag organiseert. Veel vragen zijn er misschien voordat u daadwerkelijk een beslissing wilt nemen. Is het bijvoorbeeld noodzakelijk om een vergunning aan te vragen voor een tuinfeest? En wie is er aansprakelijk als wat gebeurt?

Musicalive adviseert u graag vooraf wat de voor en tegens zijn van bij u thuis organiseren of op locatie. Maar bij locaties is het ook handig te weten wat wel en niet mag. Geluidsoverlast is bij sommige locaties een probleem en mag er 90 decibel geluidsdruk zijn volgens de vergunning. Dit klinkt veel maar is niet genoeg om een band of dj te kunnen laten spelen of draaien. Kortom laat u adviseren en maak gebruik van de jarenlange kennis en vakmanschap van Musicalive.

Musicalive-Weddings en Bruiloften

ZAKELIJKE EVENTS EN BEDRIJFSFEESTEN

Als u met de gedachte speelt voor een evenement of feest heeft dit een aanleiding. Uw bedrijf bestaat 25 jaar en u wilt uw medewerkers in het zonnetje zetten met een groots zomerfeest. Of u wilt u klanten bedanken voor de mooie resultaten en denkt aan een diner dansant bij Hotel Des Indes in Den Haag. Of u heeft nog geen idee wat u wilt en neemt Musicalive in de armen voor Advies & Creatie.

De zakelijke evenementen en feesten van Musicalive zijn creaties op maat en kenmerken zich natuurlijk met muziek, entertainment, lekker eten en drinken, mooie locaties en blije tevreden mensen. Maar desgewenst kunnen wij ook rekening houden met elementen als teambuilding, verandering in de organisatie, duurzaamheid of klanttevredenheid.

Musicalive kan een totaalproductie voor u neerzetten of delen van het evenement op zich nemen. Ook boekt u bij Musicalive losse artiesten, bands en dj’s.

Musicalive Business Events

PRODUCTLANCERING EN MARKETING EVENTS

Een merk of product onder de aandacht brengen en positioneren binnen uw doelgroep is wat Musicalive doet met verschillende vormen van muziek en entertainment. Deze combinatie is goud waard en zo creëren wij “fans” met specifieke acties bij publieke evenementen, festivals, concerten en beurzen en vergeet de sociale media niet! Een totaal concept dat eventueel in samenwerking met een reclame- of marketingbureau kan worden opgezet.

De productlanceringen en marketing events zijn creaties op maat en desgewenst halen wij alles uit de kast om gewaagd en rebels uw product of dienst te laten zien. Maar een mooie presentatie met de juiste communicatie en een aansprekende artiest kan ook de aandacht vestigen op het North Sea Jazz Festival.

Als geen ander weet Musicalive uw merk met muziek en entertainment te versterken en willen wij een duurzame relatie opbouwen met u en uw doelgroep. Dit zijn onze maar ook uw beste ambassadeurs!

Musicalive Event Marketing

EVENEMENTEN EN FEESTEN IN HET BUITENLAND

Organiseert u een feest of evenement in het buitenland dan kan Musicalive op verschillende vlakken helpen met onze artiesten, dj’s en bands of evenementen organisatie.

In het buitenland is niets vanzelfsprekend. Zelfs in Duitsland hebben wij ervaring dat er een andere kijk is op het organiseren van events en is het de kunst om  goed samen te werken. Cultuur, taal en locale gebruiken zijn essentieel om te begrijpen en dit samen te voegen met de hoge wensen die wij in Nederland en België stellen aan het organiseren van evenementen is een kunst.

Het werken met locale partners en leveranciers is ontzettend leuk en uitdagend maar vraagt inleving, respect en soms veel geduld. En soms nemen wij ook het besluit om bijvoorbeeld de techniek volledig te laten overkomen uit Nederland vanwege de kwaliteit.

In de afgelopen jaren hebben wij evenementen georganiseerd in Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Portugal en Frankrijk en traden onze artiesten en dj’s op feesten in Dubai, China, Maleisië, Tanzania, Zuid Afrika en veel Europese landen.

Musicalive_Buitenlandse_Events