ENTERTAINMENT NIEUWS: DUTCHWEEK 2017

In 2017 zal de bekende wintersportweek Dutchweek georganiseerd worden op diverse plekken in de Alpen. Musicalive levert een aantal artiesten en dj’s voor deze fantastische week sneeuwplezier met muziek en entertainment.

Van 22 maart tot 25 maart is Dutchweek Saalbach en Musicalive verzorgt de gehele programmering van de Panorama Alm met verschillende artiesten en dj’s. De muziek zal hoofdzakelijk lounge, jazz, disco en soulful house zijn maar waarbij gedurende een set ook herkenbare hits en remixen te horen zijn. 

In de clubs van Saalbach zal gedurende de week een afwisselend programmering zijn van bands, dj’s en artiesten. En diverse muziekstijlen komen aanbod zodat het meer op een festival lijkt. Elke avond kun je wel naar meerdere locaties in het dorp en lopen de muziekstijlen uiteen van house tot apres-ski.

De Dj’s van Musicalive zullen zich richten op de clubs met stevige house- en dancemuziek. Maar wel feestelijk en diverse hits komen zeker ook aanbod. Dit begeleidt door saxofoon, trompet en zang maakt Musicalive er in Saalbach een groot feest van!

Voor meer informatie over Dutchweek kijk op www.dutchweek.nl

Dutchweek 2016 Saalbach
Dutchweek 2016 Saalbach
Dutchweek 2016 Saalbach
Dutchweek 2016 Saalbach