DJ’S

Organiseer je binnenkort een feestje? De Dj’s van Musicalive zorgen ervoor dat er gedanst kan worden. Ze voelen feilloos aan welke muziek aanslaat en wanneer het feest een boost nodig heeft. Onze Dj’s hebben een zeer gevarieerd repertoire, waardoor hij zijn set snel kan aanpassen aan de wensen van het publiek. Pop, Rock, Klassiekers, Jazz of romantische muziek, de Dj is van alle muziekmarkten thuis. Afhankelijk van het type evenement, staan ze op de voorgrond van het feest, of leveren ze slechts de achtergrondmuziek.

DJ Onno O
Dj Dennis van der Geest
Violiste
Dj Ro
Pianonist
Dj Rose
Musicalive DJ Alvarez
Dj Alexander Visser
Moveable Dj
Piano Party Joakim
Dj Bas Dortmundt
DJ Jim

GENRES EN STYLEN

ALLROUND DJ’S

Allround Dj

Organiseer je binnenkort een feestje? De Allround Dj’s van Musicalive zorgen ervoor dat er gedanst kan worden. Ze voelen feilloos aan welke muziek aanslaat en wanneer het feest een boost nodig heeft. De Allround Dj heeft een zeer gevarieerd repertoire, waardoor hij zijn set snel kan aanpassen aan de wensen van het publiek.

BRUILOFT DJ’S

Bruiloft DJ

De muziekkeuze voor trouwfeesten is heel persoonlijk. Tegelijkertijd is het heel fijn als de Dj door middel van ervaring kan zeggen welke muziekstijlen het ‘goed doen’ op je bruiloft. Door vooraf van alles door te spreken, werken jullie samen aan de perfecte muzikale set voor de meest geweldige afsluiter van jullie bruiloft.

DISCO DJ’S

Disco Dj

Beleef een echt ‘Saturday night fever’ feest met een van de Disco Dj’s. Ga terug in de tijd met de hits uit de jaren zeventig en tachtig met The Jackson 5, James Brown, The Supremes, Earth Wind & Fire, Stevie Wonder en Kool & the Gang. Met een echte discosetting, inclusief discobollen, knipperlichten en beeldfragmenten, maakt de video Dj het feest compleet.

LOUNGE & JAZZ DJ’S

Lounge DJ Musicalive

Ben je een liefhebber van de relaxte warme tonen van de muziek van Café del Mar of Hotel Costes? En zoek je een Lounge & Jazz Dj, die deze ontspannen sfeer over kan brengen op jouw feest, diner, borrel of receptie? De professionele Dj’s van Musicalive weten met de beste tracks uit de scene van Latin, Soul, Jazz, Funk, Triphop en DeepHouse.

MOVABLE DJ’S

Movable Dj

De rijdende dj’s zijn speciaal ontwikkeld door Musicalive. Een Dj kan met onze speciale Dj-booth rondrijden en tegelijk draaien. De Movable dj’s kunnen op verschillende locaties worden ingezet zoals tuinfeest (BBQ), boot en plekken waar normaal een dj niet kan staan.

HOUSE & DANCE DJ’S

House & Dance DJ

Twee van de meest energieke muziekstijlen zijn House en Dance. Feesten die opgebouwd zijn uit Dj-sets met grote namen als Hardwell, Afrojack en Tiësto zinderen vaak van de dansende mensen. Opzwepende beats, daverende lichtshows en enthousiaste Dj’s staan aan het begin van een geweldige avond.

VIDEO DJ’S

Video Dj

De rijdende dj’s zijn speciaal ontwikkeld door Musicalive. Een Dj kan met onze speciale Dj-booth rondrijden en tegelijk draaien. De Movable dj’s kunnen op verschillende locaties worden ingezet zoals tuinfeest (BBQ), boot en plekken waar normaal een dj niet kan staan.

BEKENDE DJ’S

Bekende Dj's

Nederland is een echt dj land waar de beste dj ter wereld vandaan komen. Voor een groot evenement of bedrijfsfeest is het uniek om een bekende dj of bn-er te laten draaien. Verras uw gasten met een bekende naam en profiteer bijvoorbeeld van extra aandacht voor uw merk of product

GELUID & LICHT

Musicalive Licht en Geluid

De techniek voor een evenement en of feest kan eenvoudig zijn maar ook zeer complex. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar alles heeft een prijskaartje  en Musicalive snapt dit goed.  Onze doelstelling is wel kwaliteit en dat vinden wij om een aantal redeneren belangrijk.

SPECIAL EFFECTS

Musicalive_Special Effects

Het gebruik van special effects kan een enorme toevoeging zijn op een feest. Sommige effecten zijn eenvoudig te realiseren en andere effecten zijn zeer complex en waar een specialist noodzakelijk is.

STYLING

Musicalive_Decor en Aankleding

De finishing touch van een feest of evenement is de aankleding en of decoratie. Met bloemen, ballonen, slingers en decorstukken kan een saaie ruimte volledig worden omgetoverd tot een prachtige zaal voor ambiance en stijl.