DJ RO

Allrounder DJ Ronald Steenhouwer alias DJ Ro is niet meer weg te denken op toonaangevende bedrijfsevenementen, bruiloften en feesten. Met een pakkende opbouw tijdens zijn sets en toegankelijke muziekkeuze heeft Ro maar één missie: een zo breed mogelijk publiek aanspreken. Ro draait wat graag 80’s en 90’s hits in een nieuw jasje, afgewisseld met dansbare Top 40 hits van nu.

De draaikwaliteiten van DJ Ro

DJ Ro beschikt over een zeer brede muziekcollectie en mixt graag Dance, Club en Beach House met de huidige muziektrends aan elkaar. Tevens heeft hij veel ervaring met, maar ook een grote passie voor Disco/Party Classics. Muziek uit de 70′s, 80′s, 90′s en 00′s mixt hij aan elkaar tot leuke en vaak verrassende compilaties.

Veel van zijn ervaring heeft hij opgedaan in Clubs, (Grand-) Cafés, tijdens bedrijfsfeesten en partijen. Hierdoor weet hij als geen ander in te spelen op een breed publiek. Of het nu gaat om achtergrond muziek, sfeerbeheer of volledig het dak eraf. Zijn motto is: “Let’s Groove!”

Ro heeft veel ervaring in het optreden met live-artiesten. Zo speelt hij regelmatig samen met een zangeres, MC of percussionist en is hij een veel geboekte formatie samen met Saxofonist Saxojoe. Dit duo was onlangs bijvoorbeeld nog te zien bij de afterparty van de Gooische Vrouwen 2 Premiere in het DeLaMar Theater te Amsterdam.

Enkele referenties

Maar ook draaide DJ Ro tijdens evenementen voor Albert Hein, Tilburg Culinair, Hema, Bruna, Etos, Studio 21, DHL, Sail Amsterdam en Van der Valk. Als laatste verzorgt DJ Ro al 4 jaar op rij alle pre- en afterparties van Toppers in Concert en stond hij in het voorprogramma tijdens concerten van Jeroen van der Boom in de Amsterdamse Heineken Music Hall. Conclusie: het creëren van sfeer is inmiddels in zijn DNA verankerd.

Dj Ro

Foto’s

Dj Ro voor Musicalive
Dj Ro voor Musicalive
Dj Ro voor Musicalive
Dj Ro voor Musicalive

Video’s

Muziek

Extra informatie

Gemiddelde duur set:
✓ 4 uur feest 

Draaistijlen / Genre:
✓ Allround
✓ House & Dance
✓ Lounge & Jazz
✓ Disco

Gelegenheid:
✓ Bruiloften
✓ Bedrijfsevenementen
✓ Privé Feesten

Extra live act:
✓ Saxofonist
✓ Zanger(es)
✓ Percussionist

Technische vereisten:
✓ 3 x CDJ 2000 Nexus Pioneer Cd-spelers

✓ 1 x DJM 900/800 Pioneer Mixer
✓ 1 x Monitor
✓ DJ Booth

Alternatief voor Dj Ro

Nieuws van onze Dj’s

Direct boeken en meer informatie

+31(0)85-4016310
[email protected]