DJ RO DRAAIT OP PRACHTIG LUSTRUMGALE  10 JAAR STICHTING DON

Maandag 14 november, Wereld Diabetes Dag, vond het lustrumgala ‘10 jaar stichting DON I Join Forces’ plaats in Studio 21 te Hilversum. Een weergaloos succes met onder andere DJ Ro en Saxofonist Saxojoe. Deze twee heren stonden samen muziek te maken op het hoofdpodium en vermaakten zo de ruim 950 aanwezige gasten voor en tijdens het diner. Na afloop van het galafeest zette Dj Ro iedereen nog lekker aan het dansen met de beste hits van nu. Afgewisseld met de funky solo’s van saxofonist Saxojoe.

Een bijzondere avond

Maandag 14 november was een bijzondere avond in Studio 21 te Hilversum. Op Wereld Diabetes Dag, vond het lustrumgala ‘10 jaar DON I Join Forces’ plaats met een weergaloos succes! Aanwezige gasten brachten gezamenlijk het overweldigende bedrag van 1.155.275 euro bijeen. Met dit bedrag maakt stichting DON nieuw baanbrekend onderzoek naar een genezing voor diabetes type 1 mede mogelijk.

De avond werd gehost door DON ambassadeurs Tooske Ragas en Frits Sissing. Er werd stilgestaan bij de afgelopen 10 jaar DON en 10 jaar fundamenteel onderzoek maar vooral vooruit gekeken naar de toekomst. DON had zich ten doel gesteld om op de avond een aanzet te maken om een miljoen euro op te halen, om nieuw onderzoek mede mogelijk te maken. Een doel dat we ruimschoots hebben behaald door de enthousiaste inzet en gulle bijdrage van velen!

On stage

Gasten werden verrast met een spectaculair programma on stage. De avond werd spectaculair geopend met een dansshow van Buddy Vedder. Daarna waren er optredens verzorgd (belangeloos) door DON ambassadeur René Froger samen met zijn zoon Danny, Johnny de Mol met zijn moeder Willeke Alberti, Marijn Brouwers, DON ambassadeur Michiel Borslap, Antje Monteiro, DJ Ro en Saxojoe. De avond werd door Kriss Kross Amsterdam afgesloten met een knallende after party.

fotocredits: Karen Kaper & Frederic Faure
Bron: Stichting DON  
Meer informatie over Dj RO en Saxofonist Saxojoe

Stichting DON Lustrumgala
Stichting DON Lustrumgala Rene Froger
Stichting DON Lustrumgala Studio 21
Stichting DON Lustrumgala Dj Ro
Stichting DON Lustrumgala Stage Studio 21