Dj Mr. Bowi

Mr. Bowi is de allround Dj naam van Pascal Bouberg Wilson. Door de jaren heen heeft Mr. Bowi veel ervaring opgedaan met het draaien van vele muziekstijlen zoals loungemuziek, house- en dansmuziek. Maar hij weet alle hits van nu en toen ook prima te vinden. Hij begon in de tijd van vinyl waarin het Dj vakmanschap nog ging om “echte draai skills”. Door de tijd heen heeft hij zich ontwikkeld met de techniek van de huidige tijd, waarbij hij kan draaien met onder andere, cd spelers, USB’s, laptop en zelfs draadloos via een Ipad.

De draaikwaliteiten van Mr. Bowi

Vanaf het moment dat hij zijn eerste Turn Up The Base Cassettebandje eind jaren 80 in zijn walkman opzette wist hij het al, zijn toekomst ligt in de muziek! Al snel was hij op zoek naar een podium om zijn muziek te delen met de rest van de wereld.

Als allrounder draait Mr. Bowi alle stijlen en heeft hij zich gespecialiseerd in Jazz, Lounge, Disco, 80’s&90’s, Dance Classics en hits van nu (Top 40). Mr. Bowi heeft ervaring in het optreden samen met live artiesten waaronder saxofonisten, trompettisten en zangeressen, en daar ook met zijn muziek op in te spelen door nummers te draaien waar weinig zang of instrumenten inzitten waardoor de live artiesten goed tot hun recht komen.

Mr. Bowi draait voor jong en oud interessant en weet in te spelen op de generatiekloof die mogelijk aanwezig is onder de gasten van het desbetreffende feest. Mr. Bowi stemt zijn muziek nauwkeurig af op de wensen van de klant en vraagt indien gewenst een top 10 lijst van nummers en artiesten die er zeker voorbij moeten komen tijdens het feest. Dit is gelijk een goede graad meter om de overige muziek op af te stemmen.

Door de brede muzikale achtergrond van Mr. Bowi weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste muziek op de juiste gelegenheid te draaien. Door naast het Dj-en ook eigen evenementen te hebben georganiseerd op uiteenlopende locaties snapt Mr. Bowi heel goed dat alle facetten in balans moeten zijn voor het allerbeste resultaat van een feest, denk daarbij aan de sfeer door middel van de juiste, muziek, volume, verlichting en apparatuur.

Enkele referenties

Mr. Bowi stond de afgelopen jaren op meerdere soorten grote en kleinere evenementen waaronder: netwerkborrels, trouwfeesten, recepties, diner dansante, bedrijfsfeesten, openingen van winkels en beurzen.

Lounge Dj Mr. Bowi

Foto’s

Lounge Dj Mr. Bowi
Lounge Dj Mr. Bowi
Lounge Dj Mr. Bowi
Lounge Dj Mr. Bowi

Muziek

Extra informatie

Gemiddelde duur set:
✓ 4 uur feest 

Draaistijlen / Genre:
✓ Allround
✓ House & Dance
✓ Lounge & Jazz
✓ Disco

Gelegenheid:
✓ Bruiloften
✓ Bedrijfsevenementen
✓ Privé Feesten

Extra live act:
✓ Saxofonist
✓ Zanger(es)
✓ Percussionist

Technische vereisten:
✓ 3 x CDJ 2000 Nexus Pioneer Cd-spelers

✓ 1 x DJM 900/800 Pioneer Mixer
✓ 1 x Monitor
✓ DJ Booth

Alternatieven voor Dj Mr. Bowi

Nieuws van onze Dj’s

Direct boeken en meer informatie

+31(0)85-4016310
[email protected]