Dj Jay Santi

Als Dj ben je altijd op zoek naar de beste muziekkeuze voor een dj-set om het publiek lekker te laten dansen en te genieten. DJ Jay Santi is een echte allrounder die precies weet wanneer welke plaat of nummer te draaien binnen zijn set. Van stevige house- en dancemuziek tot rustige lounge, Dj Jay Santi weet elk evenement of bedrijfsfeest succesvol te maken. Naast het draaien produceerde Jay ook diverse nummers voor het bekende Hed Kandi label en is hij te vinden op verschillende dance chart.

De draaikwaliteiten van Jay Santi

Jay Santi’s stijl is uplifting en groovy house. Van Deep en Soulful tot stevige House en Techno. Afhankelijk van het publiek en evenement gemixed met dance classics en actuele dance hits, zijn doel is uiteraard altijd het publiek een te gekke avond te geven. De stijl van draaien is uitermate geschikt om te combineren met live muzikanten zoals een saxofonist of percussionist. Ook lounge sets zijn voor Jay Santi geen onbekend terrein.

Jay’s produkties en remixen zijn o.a. te vinden op de beroemde Hed Kandi albums en in de sets van veel bekende club dj’s. Zijn eigen tracks zijn ook regelmatig te vinden in de diversen House charts en te horen in de verschillende dance radioshows

Enkele referenties

Jay draaide de afgelopen jaren in clubs als Club NL, Supperclub, Offcorso ,Panama, Herengracht, Club Blinq maar ook voor bedrijven als MTV, Louwman Exclusieve, BNN, Miele, Pioneer, RTL en op diversen besloten exclusieve VIP parties.

Dj Jay Santi bij Musicalive

Foto’s

Allround Dj Jay Santi voor Musicalive
Allround Dj Jay Santi voor Musicalive
Allround Dj Jay Santi voor Musicalive
Allround Dj Jay Santi voor Musicalive

Video’s

Muziek

Extra informatie

Gemiddelde duur set:
✓ 4 uur feest 

Draaistijlen / Genre:
✓ Allround
✓ House & Dance
✓ Lounge & Jazz
✓ Disco

Gelegenheid:
✓ Bruiloften
✓ Bedrijfsevenementen
✓ Privé Feesten

Extra live act:
✓ Saxofonist
✓ Zanger(es)
✓ Percussionist

Technische vereisten:
✓ 3 x CDJ 2000 Nexus Pioneer Cd-spelers

✓ 1 x DJM 900/800 Pioneer Mixer
✓ 1 x Monitor
✓ DJ Booth

Alternatieven voor Dj Jay Santi

Nieuws van onze Dj’s

Direct boeken en meer informatie

+31(0)85-4016310
[email protected]