DJ FORMATIES

Hieronder vindt u onze professionele Dj formaties. Live acts van zangeres, trompet, percussie of saxofoon samen met een Dj geeft dit een  bijzondere toevoeging aan uw feest, bruiloft, receptie, evenement of bedrijfsfeest. Wij staan klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Dj set
Allround Dj Didier Moller
Violiste
Dj Alexander Visser
Pianonist
Lounge DJ Musicalive
Dj Bas Dortmundt
Geurjockey
Saxofonist Carlo Banning
Piano Party Joakim
Zangeres Berenice van Leer
Percussionist Eddy C

COMBINATIES

DJ EN ZANGER(ES)

Zangers, Zangeressen en Mc

Improviseren is een vak, wat je onze zangeressen niet meer hoeft te leren. Elke zangeres heeft een ton aan podium ervaring. De dames zijn echte entertainers. Ze betrekken het publiek bij hun act, waardoor er een leuk samenspel ontstaat. De gasten worden als het ware meegezogen in de energie van de zangeressen.

DJ EN SAXOFONIST

Saxofonisten

Een saxofoon is een prachtig instrument en kan op verschillende manieren worden ingezet. Bijvoorbeeld als solo de saxofonist een mooie serenade spelen voor of tijdens een huwelijksceremonie of natuurlijk als sexy instrument op een feestavond!

DJ EN TROMPETTIST

Trompettisten

De trompet zie je steeds meer op feesten en evenementen. Mede door de hit  “Omi van Cheerleader” begint dit instrument aan een opmars in de dance- en housemuziek. Met stoere riffs maakt de trompettist er een sfeervolle en speciale avond van.

DJ EN PERCUSSIONIST

Percussionist

Met percussie krijg je veel energie extra in de muziek. Met conga’s conga’s, woodblocks, claps, en allerlei andere slaginstrumenten weet de percussionist de climax in de muziek te benadrukken tot een waar hoogtepunt.

DJ’S

Dj

Organiseer je binnenkort een feestje? De Dj’s van Musicalive zorgen ervoor dat er gedanst kan worden. Ze voelen feilloos aan welke muziek aanslaat en wanneer het feest een boost nodig heeft. Onze Dj’s hebben een zeer gevarieerd repertoire, waardoor hij zijn set snel kan aanpassen aan de wensen van het publiek.

GELUID & LICHT

Musicalive Licht en Geluid

De techniek voor een evenement en of feest kan eenvoudig zijn maar ook zeer complex. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar alles heeft een prijskaartje  en Musicalive snapt dit goed.  Onze doelstelling is wel kwaliteit en dat vinden wij om een aantal redeneren belangrijk.

SPECIAL EFFECTS

Musicalive_Special Effects

Het gebruik van special effects kan een enorme toevoeging zijn op een feest. Sommige effecten zijn eenvoudig te realiseren en andere zijn zeer complex en waarbij een specialist noodzakelijk is.

STYLING

Musicalive_Decor en Aankleding

De finishing touch van een feest of evenement is de aankleding en of decoratie. Met bloemen, ballonen, slingers en decorstukken kan een saaie ruimte volledig worden omgetoverd tot een prachtige zaal voor ambiance en stijl.