FORMATIES DJ EN ZANGERES OF MC

Improviseren is een vak, wat je onze zangeressen niet meer hoeft te leren. Elke zangeres heeft een ton aan podium ervaring. De dames zijn echte entertainers. Ze betrekken het publiek bij hun act, waardoor er een leuk samenspel ontstaat. De gasten worden als het ware meegezogen in de energie van de zangeressen van Musicalive. Ze gaan moeiteloos mee met de gekozen muziek van de Dj.

Dj en Zangeres inhuren?

Dj’s zijn echte sfeermakers. De meeste Dj’s houden van een goed feest en gooien er een geweldige beat in. Ben je niet alleen op zoek naar sfeer, maar wil je ook wat meer emotie? Dan is het een goede keuze om de Dj te combineren met bijvoorbeeld een live zingende zangeres. De zangeressen van Musicalive geven alles tijdens hun optreden, waardoor het onderliggende gevoel van de zaal ook aangesproken wordt. Een super combinatie voor een feestje met net wat meer diepgang.

Zangeres voor elk genre

De kracht van de zangeressen van Musicalive, ligt bij hun geweldige improvisatietalent. Ze schakelen met gemak van het ene nummer over naar het andere. Ook verschillende genres is geen probleem. Ze geven daardoor een heel eigen pittige sausje aan de muziek, wat zijn weerslag heeft op het enthousiasme van je gasten. Ze gaan volledig uit hun dak!

Onze zangeressen, Berenice van Leer, Chelsea, Erica Groeneveld, Nina van Dijk, Marieke van Asch, MC Choral en Larien hebben hun sporen verdiend in de muziek. Ze hebben allemaal ruime ervaring op de verschillende nationale en internationale podia naast een bonte verzameling aan Dj’s. Ze hebben hart voor muziek en dat is te horen. Wat veel mensen niet weten, is dat zangeressen vaak ook worden ingezet naast een House of Dance Dj. Het zijn echt niet alleen de ordinaire meezingers waar onze zangeressen aan bijdragen. Clubhouse, Jazz, R&B, in zo goed als elke muziekstijl is een goede zangeres te vinden.

Wil je weten of jouw feestje ook opgepimpt kan worden met een van de zangeressen van Musicalive? Neem voor uitgebreid advies en offertes contact met ons op. We kunnen je ook helpen met organisatorische ondersteuning, of met de technische kant van goed licht en geluid. Een feest op topniveau kan wel wat professionele hulp gebruiken.

Dj en Zangeres

Formatie Zangeres Berenice en Dj Didier

Als het gaat om een zeer ervaren team dan zijn zangeres Berenice en Dj Didier goed op elkaar ingespeeld. Berenice is een ware persoonlijk op het podium en als zij begint met zingen ontstaat er enthousiasme en liefde voor de muziek. Deze liefde brengt Berenice tijdens een zangset graag over op het publiek en zal zij altijd gaan voor een top resultaat.

Dj Didier heeft meer dan 25 jaar ervaren in het mixen van de beste platen. Hij weet het publiek te raken met zijn vloeiende non-stop mixen van de nieuwste top 40 hits, commerciële club en de absolute classics van de ‘70s tot heden, waarbij in alle muziek een soort “feel good” gevoel bij de aanwezige gasten los komt en men zich prettig en op hun gemak voelt.

Zangeres Berenice van Leer
Dj en Zangeres

Formatie Zangeres/MC Erica en Dj Ro

Erica’s brede repertoire en stemgeluid is goed inzetbaar voor een fantastisch feest of evenement. Door haar unieke improvisatievermogen is Erica zeer geschikt om mee te zingen tijdens een dj-set. Samen met Dj Ro heeft zij een goede samenwerking en treden zij regelmatig op de nationale podia.

Allrounder DJ Ronald Steenhouwer alias DJ Ro is niet meer weg te denken op toonaangevende bedrijfsevenementen, bruiloften en feesten. Met een pakkende opbouw tijdens zijn sets en toegankelijke muziekkeuze heeft Ro maar één missie: een zo breed mogelijk publiek aanspreken. Ro draait wat graag 80’s en 90’s hits in een nieuw jasje, afgewisseld met dansbare Top 40 hits van nu. Samen met Zangeres/MC Erica heeft Dj Ro al meerdere feesten tot een groot succes gebracht.

Zangeres Erica Groeneveld
DJ RO

Formatie Zangeres Nina en Dj Jay Santi

Als zangeres stond Niña van Dijk al op jonge leeftijd op het podium en in de schijnwerpers. In 2003 brak zij met de groep Treble door en scoorde zij een nummer 1 hit in Nederland met het nummer ‘Ramaganana’. Het gevolg was dat Niña op tal van festivals stond, tourde langs de theaters, nam 2 albums op en trad op in meerdere Europese landen.

Wie een stevige set van dance en housemuziek wil hebben komt al snel uit bij Dj Jay Santi. Zijn stijl is uplifting, Groovy Soulful House, Deep House en stevige Techno. Afhankelijk van het publiek of evenement kunnen ook dance classics en actuele hits gemixt worden. Het belangrijkste doel van Dj Jay Santi is uiteraard het publiek een te gekke avond te laten beleven. Door de muziekkeuze van Dj Jay Santi is hij goed te combineren met live zang van Niña van Dijk.

Zangeres Nina van Dijk
DJ Jay Santi

Formatie Zangeres/MC Chelsea en Dj Miss Eno-C

Twee bijzonder mooie dames op het podium krijg je als je zangeres Chelsea en Dj Miss ENO-C boekt. Deze twee dames zijn zeer ervaren en bekend in het Nederlandse uitgaanscircuit. Chelsea heeft een eigen set aan muziek waar zij lekker op mee kan zingen. Maar ook improviserend is zij sterk met de nieuwste hits van Dj Miss ENO-C.

Dj Miss ENO-C is één van de beste vrouwelijke allround dj’s van Nederland. Deze vrouw, met uitstraling weet hoe ze het publiek de dansvloer op krijgt met house tracks, dance platen en hits van nu. ENO-C is de artiestennaam van Nathalie, die in 1995 begon als internationaal model. Naast haar carrière op de catwalk en in de fotostudio, ontdekte Nathalie haar passie voor muziek.

Zangeres Chelsea
DJ Miss Eno-C

MEER INFORMATIE EN BOEKINGEN

+31(0)6-26754684
[email protected]