FORMATIES DJ EN TROMPETTIST

Steeds meer mensen zoeken ernaar: de combinatie van een Dj met een live act. Door een gemengde sound aan te bieden, met bijvoorbeeld een trompettist, saxofonist of percussionist krijgt de zaal een extra lading energie om van te genieten. De gekozen muziek van de Dj en trompettist heeft een uitdagende klank. De extra kracht geeft meer vrolijkheid, meer sjeu aan de mix. En de trompet klinkt niet alleen leuk op een Jazz-event. Ook House, Pop en Funk lenen zich prima voor onze Dj en  trompettist, om een lekker feestje neer te zetten.

Formatie Trompettist Rene Sommer en Dj Ro

De van origine Deense trompettist Rene past uitstekend in combinatie met een Dj. Zijn spel is virtuoos, toegankelijk en heerlijk om naar te luisteren. De bekende Miles Davis sound haalt hij zo uit zijn trompet. Maar niet alleen jazz past bij Rene. Nee, hij is een veelzijdig instrumentalist die met vele stijlen in de muziek kan meespelen waaronder dance- en housemuziek. Het is dan ook niet gek dat Rene op menig feest van Musicalive heeft gestaan met spettende trompet solo’s.

Allrounder DJ Ronald Steenhouwer alias DJ Ro is niet meer weg te denken op toonaangevende bedrijfsevenementen, bruiloften en feesten. Met een pakkende opbouw tijdens zijn sets en toegankelijke muziekkeuze heeft Ro maar één missie: een zo breed mogelijk publiek aanspreken. Ro draait wat graag 80’s en 90’s hits in een nieuw jasje, afgewisseld met dansbare Top 40 hits van nu. Samen met Zangeres/Mc Erica heeft Dj Ro al meerdere feesten tot een groot succes gebracht.

Dj en Trompettist met Rene Sommer
Dj en trompettist met Dj Ro

Formatie Trompettist Wouter en Dj Mr Bowi

Als het gaat om een zeer ervaren team dan zijn trompettist Wouter en Dj Mr Bowi goed op elkaar ingespeeld. Beide heren hebben hun roots in Haarlem en samen op het podium ontstaat er enthousiasme en liefde voor de muziek. Tijdens een set kan Dj Mr Bowi zich volledig toeleggen op de lounge en jazz muziek waarbij Wouter verschillende solo’s speelt. Maar natuurlijk kunnen beide heren er ook een feestje van maken met alle allround hits van nu en toen. De jaren 70, 80, 90 en de zero’s, het maakt niet uit voor Dj Mr Bowi en Trompettist Wouter.

Dj en Trompettist met Wouter Bossen
Dj en Trompettist met Dj Mr Bowi

MEER INFORMATIE EN BOEKINGEN

+31(0)6-26754684
[email protected]