FORMATIES DJ EN SAXOFONIST

Musicalive werkt met een aantal vaste formaties van wereldallure. Het leuke van een Dj en saxofonist inhuren, is dat door de mix van de verschillende persoonlijkheden twee keer zoveel energie de zaal in geslingerd wordt. De combinatie Dj en saxofonist is sensatie voor je gasten.

Dj en Saxofonist inhuren?

Verdubbel de muziekkeuze, vergroot het feest! Je kunt bijvoorbeeld een Dj en saxofonist inhuren van Musicalive. Onze Dj-formaties staan garant voor super grote dansbaarheid, een enthousiaste sfeer en de beste uitstraling. De meest gewilde combinatie is die van Dj en saxofonist. Onze saxofonisten stoppen ziel en zaligheid in een charmante serenade, een vette solo en indrukwekkende riffs. De draaitechnieken van onze beste Dj’s en het improvisatietalent van onze saxofonisten staan als een huis. Musicalive biedt sfeer, muzikaliteit en ervaring. Dj en saxofonist gezocht en nog niet gevonden? Musicalive heeft een magistrale oplossing.

Onze saxofonisten, Saxy Mr. S, Carlo Banning, Saxojoe, Suzanne Alt en Stanley hebben hun sporen verdiend in de muziek. Ze hebben allemaal ruime ervaring op de verschillende nationale en internationale podia naast een bonte verzameling aan Dj’s. Het zijn professionals die hart voor muziek hebben en dat is te horen. Van clubhouse, lounge of allround, voor elke muziekstijl is een goede saxofonist te vinden.

Wil je weten of jouw feestje ook opgepimpt kan worden met een van de Dj en saxofonist van Musicalive? Neem voor uitgebreid advies en offertes contact met ons op. We kunnen je ook helpen met organisatorische ondersteuning, of met de technische kant van goed licht en geluid.

Dj en Saxofonist met Saxy Mr. S

Formatie Saxofonist Saxy Mr. S en Dj Charles Bleekveld

Een van de duo’s die super strak op elkaar is ingespeeld, is het tweetal Dj Charles Bleekveld en Saxy Mr S. Dj Charles Bleekveld mixt top 40 hits, commerciële club en de absolute classics aaneen. De inmenging van Saxy Mr S geeft een “feel good” sensatie, waardoor de aanwezige gasten in een uitgelaten stemming komen.

Beide heren hebben hun roots in Noordwijk en samen op het podium ontstaat er enthousiasme en liefde voor de muziek. De vette solo’s van Saxy Mr. S zijn ongekend en behoort hij tot de beste saxofonisten in het vak.

Dj Charles heeft meer dan 25 jaar ervaren in het mixen van de beste platen. Hij weet het publiek te raken met zijn vloeiende non-stop mixen van de nieuwste top 40 hits, commerciële club en de absolute classics van de ‘70s tot heden, waarbij in alle muziek een soort “feel good” gevoel bij de aanwezige gasten los komt en men zich prettig en op hun gemak voelt.

DJ EN SAXOFONIST
Dj en Saxofonist met Dj Charles Bleekveld en saxofonist Saxy Mr. S

Formatie Saxofonist Saxojoe en Dj Didier

Al ruim 8 jaar staan Saxofonist Saxojoe en Dj Didier al samen op het podium en hebben dus samen een schat aan muzikale kennis. Zo weet Didier exact waar Saxojoe graag op meespeelt en visa versa. Als Didier het even niet meer weet in zijn set, springt Saxojoe bij met dat ene nummer waar het publiek weer op verder kan dansen.

In 2014 stonden beide heren op het hoogste gebouw van Hong Kong te draaien en te spelen. Dit was een geweldige ervaring voor de Nederlandse expat community en het ZOAT hockey tournament een mooi feest te mogen neerzetten. Een half jaar later na Hong Kong stonden beide heren te spelen in Kuala Lumpur en kun je oprecht zeggen een “Internationaal Dj en Sax gezelschap”. Bij beide optredens was zangeres Berenice ook van de partij en komt haar ook alle credits toe voor deze bijzondere feesten in Azië.

DJ EN SAXOFONIST
Dj en Saxofonist met Dj Didier en saxofonist Saxojoe

Formatie Saxofonist Carlo Banning en Dj Ro

Saxofonist Carlo Banning werd gevormd door allerlei verschillende muziekstijlen. In combinatie met zijn conservatoriumopleiding maakt dit hem tot een veelzijdige en originele speler. Zijn geheel eigen stijl en veelzijdigheid komen in dit kwartet bij uitstek tot hun recht. ‘Old skool’ jazzy frases gecombineerd met pop- en zelfs house-invloeden, elektronische effecten: het maakt allemaal onderdeel uit van Carlo’s rijke geluid.

Allrounder DJ Ronald Steenhouwer alias DJ Ro is niet meer weg te denken op toonaangevende bedrijfsevenementen, bruiloften en feesten. Met een pakkende opbouw tijdens zijn sets en toegankelijke muziekkeuze heeft Ro maar één missie: een zo breed mogelijk publiek aanspreken. Ro draait wat graag 80’s en 90’s hits in een nieuw jasje, afgewisseld met dansbare Top 40 hits van nu. Samen met Saxofonist Carlo Banning heeft Dj Ro al meerdere feesten tot een groot succes gebracht.

Dj en Saxofonist met saxofonist Carlo Banning
Dj en saxofonist met Dj Ro

Formatie Saxofonist Suzanne Alt  en Dj Miss ENO-C

Dj Miss ENO-C is één van de beste vrouwelijke allround dj’s van Nederland. Ze lokt het publiek de dansvloer op met funky house tracks, dance en hits van nu. Suzanne Alt heeft een magistraal goede eigen set en speelt goed in op de kracht van Dj Miss ENO-C. Ze zijn de perfecte mix van vrouwelijkheid en muzikaal toptalent.

Dj en Saxofonist met Suzanne Alt
DJ Miss Eno-C