FORMATIES DJ EN PERCUSSIONIST

Wil je een leuke Dj formatie inhuren, maar twijfel je nog over wat voor duo het moet worden? Vergeet dan zeker de combinatie Dj en percussionist niet. Laat je verrassen door deze unieke mix van elektronische muziek en live performance. Het enthousiasme en de liefde voor muziek spat er van af. Door de strakke mixtechnieken van de Dj, aangevuld met de levendige klanken van conga’s, woodblocks, bongo’s en andere percussie instrumenten, wanen de gasten zich op vakantie. Het duo zorgt voor een uitbundige sfeer in de zaal, waardoor de temperatuur flink zal oplopen.

Formatie Percussionist Dillon Lewis en Dj Didier

De formatie met de meeste ervaring in de muziek, is het duo Dj Didier en Dillon Lewis. Dj Didier weet met zijn onuitputtelijke mix van top 40 muziek, commerciële club en de echte klassiekers een ontspannen en tegelijkertijd uitbundige sfeer neer te zetten. Dillon Lewis is een held op de percussies en kan daarnaast ook goed zingen. Het enthousiaste samenspel werkt aanstekelijk, waardoor je gasten een geweldig feest tegemoet gaan.

Beide heren hebben hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend en samen op het podium ontstaat er enthousiasme en liefde voor muziek. Dj Didier heeft meer dan 25 jaar ervaren in het mixen van de beste platen. Hij weet het publiek te raken met zijn vloeiende non-stop mixen van de nieuwste top 40 hits, commerciële club en de absolute classics van de ‘70s tot heden, waarbij in alle muziek een soort “feel good” gevoel bij de aanwezige gasten los komt en men zich prettig en op hun gemak voelt. Percussionist Dillon Lewis en Dj Didier hebben al meerdere feesten tot een groot succes gebracht.

Percussionist Dillon Lewis
Dj en percussionist met Dj Didier Moller

Formatie Percussionist Koen en Dj Jay Santi

Koen en Dj Jay Santi kennen elkaar van hun optredens bij Cafe de Herengracht in Amsterdam. Hun gezamenlijke passie voor stevige house, maakt dit duo onverslaanbaar in dit genre. De favoriete muziek van Dj Jay Santi is uplifting, Groovy Soulful House, Deep House en stevige Techno. Afhankelijk van het publiek of evenement kunnen er ook dance classics en hedendaagse hits doorheen worden gemixt. Gecombineerd met de opzwepende klanken van de bongo’s, conga’s, woodblocks en andere percussie instrumenten van Koen, krijgt je evenement een uitbundig en opgewekt karakter.

Dj en Percussionist Koen van den Broek
Dj en Percussionist met Dj Jay Santi

MEER INFORMATIE EN BOEKINGEN

+31(0)6-26754684
[email protected]