DJ DIDIER MÖLLER

In meer dan 20 jaar tijd is DJ Didier Möller uitgegroeid tot een specialist in het mixen van combinaties van ’90s, ’00s en de beste dansplaten van nu. Hij heeft de juiste feeling voor sfeer en publiek en kan zich overal aanpassen. Didier heeft in het verleden o.a. de basis gelegd voor de donderdag/studentenavond in de Escape in Amsterdam en was jarenlang de huis-DJ van grand-café Palladium in Amsterdam.

De draaikwaliteiten van Didier Möller

DJ Didier is altijd perfect voorbereid, ziet er verzorgd uit en voelt de sfeer niet alleen aan; hij straalt hem ook uit! Hij weet het publiek te raken met zijn vloeiende non-stop mixen van de nieuwste top 40 hits, commerciële club en de absolute classics van de ‘70s tot heden, waarbij in alle muziek een soort “feel good” gevoel bij de aanwezige gasten los komt en men zich prettig en op hun gemak voelt. Hierbij wordt à la minute ingespeeld op de sfeer van het feest/ evenement om uiteindelijk naar een climax toe te werken waarbij iedereen uit zijn dak gaat!

DJ Didier is hiermee in staat om van ieder feest, of het nu een intieme bruiloft, een groot bedrijfsfeest, clubfeest, strandfeest of een ander (internationaal) evenement betreft, een bruisende dance-party te maken. De nadruk ligt hierbij op een volle dansvloer met vrolijke, dansende en ontspannen gasten. Dit maakt DJ Didier tot één van de meest gevraagde DJ’s van het moment.

Het draaitalent van DJ Didier is niet onopgemerkt gebleven en dit heeft tot bijzondere events in zijn carrière mogen leiden en als bekroning van zijn werk als DJ heeft hij onder meer het Koninklijk Huwelijk van Z.K.H. Prins Willem-Alexander & Prinses Máxima in 2002 mogen verzorgen en recentelijk een aantal feesten ter ere van de 40e verjaardag van Z.K.H. Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima.Daarnaast heeft DJ Didier door de jaren heen op vele locaties in binnen- en buitenland gedraaid.

Enkele referenties

Orange Babies Gala, McKinsey, Enexis, Philips, Nike, Vereniging van Nederlandse Verkeersvliegers, ING Bank, AVRO Gouden Televizier-Ring Gala, Creyf’s uitzendbureau, BMW, L’Oréal, Siemens, TPG Post, ZOAT-tournament Hong Kong, Johnson & Johnson Medical, KPN Telecom, Pfizer, After party Shakira concert (Gelredome), Seat, The Boston Consultancy Group, het Koninklijk Huis, Tommy Hilfiger Europe, Nederlands Film Festival, Stage Holding, Fortis Circustheater (o.a. diverse galapremières), NOC*NSF (diverse Sportgala’s), Philip Morris en de Telegraaf Media Group.

Dj Didier Möller

Foto’s

DJ Didider Moller voor Musicalive
DJ Didider Moller voor Musicalive
DJ Didider Moller voor Musicalive
DJ Didider Moller voor Musicalive

Extra informatie

Gemiddelde duur set:
✓ 4 uur feest 

Draaistijlen / Genre:
✓ Allround
✓ House & Dance
✓ Lounge & Jazz
✓ Disco

Gelegenheid:
✓ Bruiloften
✓ Bedrijfsevenementen
✓ Privé Feesten

Extra live act:
✓ Saxofonist
✓ Zanger(es)
✓ Percussionist

Technische vereisten:
✓ 3 x CDJ 2000 Nexus Pioneer Cd-spelers

✓ 1 x DJM 900/800 Pioneer Mixer
✓ 1 x Monitor
✓ DJ Booth

Alternatieven voor Dj Didier Möller

DJ RO

Allround Dj Jay Santi voor Musicalive

DJ JAY SANTI

Allround Dj Jay Santi voor Musicalive

DJ MR BOWI

Allround DJ Mr. Bowi voor Musicalive

DJ SEBASTIAN

Allround Dj Sebastian Davidson voor Musicalive

DJ CHARLES

DJ Charles Bleekveld

Direct boeken en meer informatie

+31(0)6-26754684
[email protected]