DJ ALVAREZ

DJ Alvarez is een liefhebber van vele muzieksoorten en mixt graag hedendaagse muziek met oude disco en funky soul, latin house, salsa, blue note jazz, hiphop en rock. Dit maakt van hem een echte allround DJ die vele bruiloften en private parties tot een knallend feest heeft weten te brengen in binnen- en buitenland.

De draaikwaliteiten van Alvarez

Zijn belangrijkste doel is het publiek aan het dansen te krijgen en daarbij iedereen te vermaken, en dat lukt hem altijd! DJ Alvarez heeft veel ervaring op het gebied van muzikale samenwerking met diverse saxofonisten en zangeressen. Door zijn internationale ervaring in het organiseren van events, o.m. voor de medische organisatie ECCO in Barcelona, kan hij suggesties doen over de totale verzorging van uw evenement en hij overlegt altijd graag over de muzikale invulling, zoals inspraak over de playlist, suggesties over de muzieksoorten, verzoeknummers, etc.

Met zijn Spaanse achtergrond komt hij ruim 25 jaar op het party eiland Ibiza en heeft hij zich daar naast de latin house van de bekende discotheek Pacha ook verdiept in de lounge muziek die door de bekende strandtenten uitgebracht worden. Daarnaast is hij altijd op zoek naar dansbare remixen van hits uit de jaren 60/70/80 en 90. Dat muziek dansbaar moet zijn is voor hem vanzelfsprekend.

DJ Alvarez heeft op veel verschillende locaties gedraaid zoals bij bedrijfsevenementen als Just Brands, in beachclubs als Vroeger in Bloemendaal aan Zee en in restaurants als Harbour Club. Daarnaast heeft hij regelmatig gedraaid in clubs als Stalker in Haarlem en in societeiten zoals de Kring in Amsterdam.

Musicalive_DJ_Alvarez

FOTO’S

Dj Alvarez
Dj Alvarez
Dj Alvarez
Dj Alvarez

EXTRA INFORMATIE

Gemiddelde duur set:
✓ 4 uur feest 

Draaistijlen / Genre:
✓ Allround
✓ House & Dance
✓ Lounge & Jazz

Gelegenheid:
✓ Bruiloften
✓ Bedrijfsevenementen
✓ Privé Feesten

Extra live act:
✓ Saxofonist
✓ Zanger(es)
✓ Percussionist

Technische vereisten:
✓ 3 x CDJ 2000 Nexus Pioneer Cd-spelers

✓ 1 x DJM 900/800 Pioneer Mixer
✓ 1 x Monitor
✓ DJ Booth

ALTERNATIEF VOOR DJ ALVAREZ

DJ RO

Allround Dj Jay Santi voor Musicalive

DJ JAY SANTI

Allround Dj Jay Santi voor Musicalive

DJ MR BOWI

Allround DJ Mr. Bowi voor Musicalive

DJ SEBASTIAN

Allround Dj Sebastian Davidson voor Musicalive

DJ ONNO O

DJ Charles Bleekveld

MEER INFORMATIE EN BOEKINGEN

+31(0)6-26754684
[email protected]