DISCO DJ’S

Beleef een echt ‘Saturday night fever’ feest met een van de Disco Dj’s. Ga terug in de tijd met de hits uit de jaren zeventig en tachtig met The Jackson 5, James Brown, The Supremes, Earth Wind & Fire, Stevie Wonder en Kool & the Gang. Met een echte discosetting, inclusief discobollen, bewegende lichten en beeldfragmenten, maakt de video Dj het feest compleet. Hij kan op een groot scherm, de echte discotijd laten herleven. Ga uit je dak op Funk, Soul en Disco muziek. Zowel geschikt voor kleinere partijen als grootschalige evenementen. De Disco Dj krijgt de voetjes van de vloer en de heupen in beweging.

Onze Disco Dj’s bezorgen danskoorts

De originele Disco muziek werd van oorsprong vooral gemaakt voor mensen die discotheken bezochten. Het doel van Disco was om de mensen aan het dansen te krijgen en hun zorgen te laten vergeten. Met klassiekers uit de jaren ’70 en ’80, zoals ‘Never Can Say Goodbye’ van Gloria Gaynor (1973) en ‘Rock Your Baby’ van George McCrae (1974), begon Disco steeds toegankelijker te worden voor het grote publiek. Vele grote hits volgden. Nu staat het woord ‘Disco’ garant voor een vrolijk, kleurrijk feest, vol dansende gasten.

De kenmerken van echte disco

Het belangrijkste aan discomuziek is het strakke ritme. De muziekstijl staat bekend om het geluid van synthesizers en drumcomputers. Disco werd in eerste instantie vooral in de steden populair, omdat het symbool stond voor het snelle leven. De ondertoon in de echte Discomuziek is vaak wat spannender dan dat voor de jaren ’70 en ’80 gewoon was. Donna Summer scoorde met haar zwoele uitstraling 4 grote hits in 1 jaar tijd. Door de gestroomlijnde maar eenvoudige beat, de oppeppende uitstraling van de discotheken en kleurrijke kleding, is disco een belangrijke muziekstroming geworden.

Onze Disco Dj’s zijn van alle markten thuis

Natuurlijk bestaat het discotijdperk voor een groot deel uit happy easy listening nummers. Onze Disco Dj’s hebben gelukkig een bredere muziekkennis. Zo zijn ze ook idolaat van de Funk, Gospel, Soul en Salsa muziek uit de jaren ’70 en ’80. Daardoor krijgt jouw feest een ruimer repertoire, dan je vooraf misschien verwacht. Als je in samenwerking met Musicalive een feest organiseert, inventariseert de Disco Dj eerst je wensen, zodat hij weet wat voor soort set hij kan draaien.

Een totaalpakket

Afhankelijk van het budget van het feest dat je organiseert, kun je verschillende arrangementen reserveren. Kleinere budgetten krijgen een mooi dansfeest door puur de Dj te huren. Heb je wat meer te besteden, dan kun je het pakket uitbreiden met extra effecten, zoals lichttechnieken, een flashy dansvloer en bewegende beelden op een groot videoscherm. Een Video Dj neemt zelf een scherm mee, waarop hij de echte klassiekers voorbij kan laten komen. De originele videoclips uit die tijd, afgewisseld met mooie visuals, laten oude discotijden herleven.

Maak snel een afspraak en ontdek de mogelijkheden voor jouw evenement.

Disco Dj Ro
Disco Dj

ONZE SELECTIE DISCO DJ’S

DJ RO

Dj Ro voor Musicalive

DJ DIDIER

MISS ENO-C

MISS ENO-C

DJ MR. BOWI

DJ MR BOWI

DJ CHARLES

DJ Charles Bleekveld

DJ BAS

DJ BAS DORTMUND

DJ ALVAREZ

DJ ALVAREZ

DJ ALEXANDER

DJ ALEXANDER VISSER

MEER INFORMATIE EN BOEKINGEN

+31(0)6-26754684
[email protected]