BRUILOFT DJ’S

De muziekkeuze voor trouwfeesten is heel persoonlijk. Tegelijkertijd is het heel fijn als de Dj door middel van ervaring kan zeggen welke muziekstijlen het ‘goed doen’ op je bruiloft. Door vooraf van alles door te spreken, werken jullie samen aan de perfecte muzikale set voor de meest geweldige afsluiter van jullie bruiloft. Welke muziek móet gedraaid worden en wat hoeft de Dj niet mee te nemen? Jullie vragen, wij draaien.

Bruiloft Dj’s voor een professioneel trouwfeest

Op de mooiste dag van je leven kunnen er tal van dingen mis gaan. Als bruidspaar wil je niet dat je je daar druk om moeten maken. Wat betreft het trouwfeest kan Musicalive je een heleboel zorgen uit handen nemen. Met een van onze speciale bruiloft Dj’s of een van de Allround Dj’s staat je feest als een huis. Onze Dj’s weten de vloer altijd vol te krijgen met dansende bruiloftsgasten. Een magnifiek begin van jullie gehuwde leven, daarna hebben jullie het zelf in de hand. Laat je verrassen door onze muzikale talenten, wij maken er een bijzonder trouwfeest van. Zowel voor uitgebreide budgetten, of kleinere bestedingen.

Persoonlijk en verzorgd: huur een bruiloft Dj in

De muziekkeuze op een bruiloft is vaak heel persoonlijk. We maken maar zelden mee dat de bruid en de bruidegom de Dj volledig de eigen hand geven in zijn allround muziekkeuze. Omdat jullie bruiloft en het daarbij horende trouwfeest een van de mooiste momenten van jullie leven moet worden, adviseren wij om vooraf de muziek van het feest met de gekozen Dj door te spreken. Als je er voor kiest om een Dj van Musicalive in te huren, plannen we daarom eerst een persoonlijk gesprek. Daarin vraagt de Dj welke muziekstijlen of nummers absoluut niet gedraaid mogen worden en welke nummers juist wél uit de speakers moeten knallen.

Live extra

Ook voor de opdrachtgevers die echt wat bijzonders willen, heeft Musicalive mooie arrangementen. Denk aan een volledige aangeklede Dj-booth, een passende dansvloer, lichteffecten en bewegend videobeeld op groot scherm? Buiten dat, kunnen we nóg iets heel bijzonders bieden. Wat dacht je van een Dj gecombineerd met een live act? Je kunt kiezen uit:

✓ Een Zangeres of MC
✓ Een live Saxofonist, Trompettist, Percussionist, Gitarist of Violist
✓ Een groep dansers of danseressen
The Solid Horns, een spectaculair optreden van drie mannen op blaasinstrumenten
Een pianoshow, een interactief avondvullend programma met live piano

De combinatie Dj versus Band

Iedereen die twijfelt tussen een goede bruiloft Dj of een sfeervolle band, zit muzikaal gebeiteld bij Musicalive. Wij hebben namelijk snaarstrakke Dj’s en bands van topklasse in ons assortiment. Wat dacht je van een vrolijke coverband om de Bruiloft Dj aan te vullen? Of juist een intiem combo, om wat extra warmte te brengen op jullie bijzondere dag? Live muziek geeft een heel bijzondere draai aan jullie avond, die je bruiloftsgasten zeker gaan waarderen. Met onze bands en Dj’s van topklasse krijgen jullie een sensationeel einde aan een feestelijke dag.

Bruiloft Dj's
Bruiloft Dj

ONZE SELECTIE BRUILOFT DJ’S

DJ DIDIER

DJ CHARLES

DJ Charles Bleekveld

DJ RO

Dj Ro voor Musicalive

DJ BAS

DJ BAS DORTMUND

MISS ENO-C

MISS ENO-C

DJ MR. BOWI

DJ MR BOWI

DJ SEBASTIAN

DJ SEBASTIAN DAVIDSON

DJ ALVAREZ

DJ ALVAREZ

MEER INFORMATIE EN BOEKINGEN

+31(0)6-26754684
[email protected]