BEKENDE DJ’S EN BN’ERS

Nederland staat bekend om zijn tulpen, molens, klompen en ….. Dj’s! Veel bekende Dj’s van Hollandse bodem zijn internationaal doorgebroken en brengen de energiekste beats naar grootschalige evenementen over de hele wereld. En daar kun jij ook van profiteren. Musicalive werkt samen met veel bekende Dj’s en BN’ers die graag plaatjes draaien. Ben jij organisator van een feest en wil je je gasten echt iets bijzonders geven? Huur dan een bekende Dj of BN’er in, die als verassingsact jou party op gang brengt. Met of zonder live artiesten.

Bekende Dj’s

Nederland is een echt Dj-land. Veel bekende Dj’s zijn hier klein begonnen, maar draaien nu op grootschalige evenementen over de hele wereld verspreid. Van Ibiza tot New York, van Melbourne tot Londen, op alle bruisende party’s is wel een Dj van Hollandse bodem te vinden.

Organiseer je een groot bedrijfsfeest, of wil je het behalen van je getuigschrift groots vieren? Geef dan niet alleen een majestueus feest, maar verras je gasten extra door een bekende Dj uit te nodigen om te komen draaien. Musicalive werkt samen met verschillende Dj grootheden en bekende Nederlanders.

De kernkwaliteiten

Je kunt voor verschillende thema’s een bekende Dj aanvragen. Organiseer je bijvoorbeeld een bedrijfsfeest waar je all-round muziek wilt laten horen, dan is het mogelijk om daarvoor een bekende Dj in de arm te nemen. Ook de thema’s disco, Ibiza of Café del Mar bieden je genoeg mogelijkheden om een BN’er of bekende Dj in te huren.

Al onze Dj’s beschikken over:
✓ Goede mensenkennis, ze kunnen goed inschatten wat het publiek van hen verwacht
✓ Fijne mixtechnieken, zonder haperingen en volumedips
✓ De ervaring over het opbouwen van opzwepende sets

De muziek op feesten met een Dj van Musicalive is bruisend van energie en strak van professionaliteit. Dus wát voor feest je ook organiseert, met een bekende Dj uit onze database, ben je verzekerd van de beste muziek voor jong en oud.

Bekende Dj’s verrijken de sfeer

Gek genoeg is het echt zo dat een Dj set van een bekende Dj, bij veel mensen beter ontvangen wordt dat wanneer dezelfde set door de ‘guy next door’ gedraaid wordt. Het feit dat iemand bekend is, maakt dat veel gasten net wat uitbundiger zijn. Het feest wordt net even wat losser, de sfeer vele malen uitbundiger. Een bekende Dj of een andere BN’er die de plaatjes mixt, biedt dus zeker meerwaarde voor de avond.

Prestatie boven bekendheid

Natuurlijk moet het wel zo zijn dat de bekende DJ of BN’er goede mixtechnieken in huis moet hebben, wil hij voor Musicalive mogen draaien. We willen onze naam namelijk niet aan slappe hap verbinden. We garanderen dat de muziek de speakers uit knalt en je gasten hun voeten en heupen niet stil kunnen houden. De kwaliteit van onze sets is altijd fenomenaal.

Maak snel een afspraak en ontdek de mogelijkheden voor jouw evenement.

Bekende Dj Dennis van der Geest
Bekende Dj Jeroen Nieuwenhuize