BANDS

Musicalive werkt met top entertainers die breed inzetbaar zijn, zowel individueel, maar ook als samengestelde groep. Onze artiesten zijn allround, ervaren en goed op elkaar ingespeeld. Ze spelen het dak eraf op ieder feest, maar zijn ook zeer geschikt om bijvoorbeeld akoestisch in te zetten tijdens intieme bijeenkomsten zoals een huwelijksceremonie.

Zangeres
Soulband
Moveable Dj
Musicalive Band Squibs
Pianonist
Gitarist
Jazzband
Jazzmoods Jazztrio Musicalive
Disco Band
Piano Party Joakim
Zangeres Berenice van Leer
Bekende Bands

MUZIEK

PARTY & COVERBAND

Coverband The Squibs

Ben je op zoek naar een party- of coverband voor een bruiloft of bedrijfsfeest? Musicalive heeft een aantal perfecte bands voor ieder feest. Van een energieke vijfmansformatie tot een grote band met blazers en dansers, zetten ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu.

SOUL & DISCO BAND

SOUL & DISCO BAND

De soulband van Musicalive betekend “Back to the seventies” met alle bijpassende bekende hits.  Van Motown, Disco, en Soul kan er gedanst worden tot in de laatste uurtjes. Onze soulband is een grote band met blazers en meerdere zangers en zangeressen. Inclusief Dj is er continu muziek en show voor een avondvullend programma.

PIANO SHOW

Piano Party Joakim

De pianoshow is als een moderne jukebox. Nummers kunnen worden aangevraagd en de pianist/band speelt deze gedurende een avondvullend programma. De interactie met het publiek, de muziek en het entertainment maakt de Pianoshow een unieke beleving en inzetbaar voor diverse soorten feesten.

JAZZ COMBO

Jazzband

Een jazzband kan in verschillende formatie worden samengesteld. Bijvoorbeeld in trio verband met pianist, contrabassist en drummer op de achtergrond met easy listening muziek. Of een  kwartet met saxofoon en zangeres die al meer op de voorgrond kunnen spelen.

BRASSBAND

Braziliaanse drumband

Laat u meenemen in Braziliaanse sferen met een echte drumband. Met samba ritmes van de percussionisten en spettende trompet solo’s. Inclusief de feestelijke dansers en danseressen die de sfeer verhogen en het publiek meteen in de juiste stemming brengen.

DJ BAND

BRAZILIAANSE BRASSBAND

Dj’s met live artiesten zijn tegenwoordig erg populair op feesten en evenementen. De combinatie is flexibel en heeft een hoge entertainment gehalte die gelijk is aan een grote partyband. Musicalive heeft een vaste Dj band die goed op elkaar is ingespeeld en dus exact weet hoe je een feest tot een succes moet maken.

GELUID & LICHT

Musicalive Licht en Geluid

De techniek voor een evenement en of feest kan eenvoudig zijn maar ook zeer complex. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar alles heeft een prijskaartje  en Musicalive snapt dit goed.  Onze doelstelling is wel kwaliteit en dat vinden wij om een aantal redeneren belangrijk.

SPECIAL EFFECTS

Musicalive_Special Effects

Het gebruik van special effects kan een enorme toevoeging zijn op een feest. Sommige effecten zijn eenvoudig te realiseren en andere effecten zijn zeer complex en waar een specialist noodzakelijk is.

STYLING

Musicalive_Decor en Aankleding

De finishing touch van een feest of evenement is de aankleding en of decoratie. Met bloemen, ballonen, slingers en decorstukken kan een saaie ruimte volledig worden omgetoverd tot een prachtige zaal voor ambiance en stijl.

MEER INFORMATIE EN BOEKINGEN

+31(0)6-26754684
[email protected]