AUDIOVISUEEL EN PRODUCTIE

Audiovisuele diensten zijn tegenwoordig geïntegreerd in, op en om elk feest of evenement. Van dj-sets, licht, geluid, special effects, beelden of extra decoratie vergen specialisme en vakmanschap. Musicalive heeft samen met een aantal partners veel expertise om evenementen en feesten op een hoog niveau te faciliteren.

AV PRODUCTIES – LICHT – GELUID – BEELD

De techniek voor evenementen en feesten kan eenvoudig zijn maar ook zeer complex. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar alles heeft een prijskaartje  en Musicalive snapt dit goed.  Onze doelstelling is wel kwaliteit en dat vinden wij om een aantal redeneren belangrijk.

Muziek is onze kernwaarde en dit moet goed klinken. Bij een geluidsset is het moeilijk aan de buitenkant te bepalen of deze goed klinkt. Bij Musicalive krijgt uw altijd een fantastisch klinkend geluid dat specifiek is afgesteld voor een dj of band. Een geluids-engineer kan en mag niet ontbreken bij een productie en is hij of zij het aanspreekpunt voor de muziekkwaliteit.

Naast goed muziek willen wij ook dat ons productiepersoneel verantwoording neemt aangaande het evenement of feest. Dit houdt in netjes gekleed, vriendelijkheid en met zorg voor uw gasten en de locatie. Een productie moet worden opgebouwd en afgebroken. Vaak geeft dit lawaai, rommel en drukte met (vracht)wagens. Het is aan productieteam van Musicalive om dit zo goed mogelijk te laten verlopen en naar ieders tevredenheid.

De functie van techniek is het verbeteren van geluid of meer sfeer te maken met licht. Een voorbeeld is dat een spreker tijdens een congres, presentatie goed verstaanbaar is en dat zijn of haar stem ook natuurlijk klinkt. Geen schele tonen of piepjes is ook een rede om te kiezen voor kwaliteit en met zorg ingesteld door een vakman.

Musicalive Licht en Geluid
Musicalive Licht en Geluid

DJ APPARATUUR EN DJ BOOTHS

Een feest of evenement heeft een bepaalde uitstraling en hoe mooi is het als een dj met dj-booth passend is in dat plaatje. Passend binnen het feest en ook met de ruimte waar het feest georganiseerd wordt. Er zijn veel mogelijkheden en uitvoeringen te bedenken van Dj-booths. Van een mooi strak uitziende dj-booth tot eentje met lED-verlichting en beeldschermen.

Elke Dj heeft zijn of haar voorkeur voor apparatuur. Standaard is Pioneer de grote leverancier van deze spullen en draaien alle professionele dj’s met dit merk. Een mengtafel en meerdere cd-spelers zijn standaard. De laatste tijd worden de cd-spelers vervangen door alleen USB aansluitingen en draaien veel dj’s ook met laptop. Alles gesynchroniseerd en passend in de huidige tijd.

Musicalive levert dj-booths en verschillende vormen, maten en uitvoeringen. Daarbij wordt altijd de meest moderne apparatuur meegeleverd om de dj optimaal te kunnen laten presteren en het voor u een topfeest wordt.

Musicalive Special Events

SPECIAL EFFECTS

Het gebruik van special effects kan een enorme toevoeging zijn op een feest. Sommige effecten zijn eenvoudig te realiseren en andere effecten zijn zeer complex en waar een specialist noodzakelijk is. Neem bijvoorbeeld het gebruik van CO2 en of vuurwerk is altijd onder professionele begeleiding.

Voor veel grote locaties zijn special effects geen probleem maar dit kan ook verschillen. Een rookmelder kan al genoeg zijn om het gebruik van een  hazen of rookmachine te verbieden. Het is noodzakelijk om dit vooraf goed vast te leggen en veiligheid staat hierbij bovenaan. Eventueel kan Musicalive helpen bij het aanvragen van een verguning en het opstellen van het veiligheidsplan.

Musicalive Special Events

FOTOGRAFIE, VIDEO EN AFTERMOVIES

Het vastleggen van een evenement of feest door middel van foto’s en een video is in de huidige tijd niet meer weg te denken. Standaard staan fotografen en cameramensen klaar om elk detail van uw feest of evenement vast te leggen om dit te verwerken tot bedrijfsvideo of promo. Musicalive realiseert op hoog niveau multimedia productie voor haar klanten en opdrachtgevers. Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, productpresentatie of een aftermovie. Middels een professionele filmteam, editing en montagestudio kan elk creatief idee gerealiseerd worden met beeld. En alles gefilmd op 4k hoogwaardige kwaliteit. Op locatie kan live worden opgenomen en dit rechtstreeks worden doorgezet naar een streamkanaal op Youtube of uw eigen website. Zo kan de hele wereld uw lancering van dat ene product live volgen via het internet.

Daarnaast helpt Musicalive ook bij het opstellen van een mediaplan en de daarbij behorende social media. Een keerzijde van het posten van berichten is dat uw bedrijf of personeel ook nadelig op het internet kan worden weergegeven. Een duidelijke communicatie hierin is essentieel en instructie naar alle medewerkers toe is dan ook vanzelfsprekend.

Musicalive Video en Visuals