Musicalive artiesten en live acts

ARTIESTENpromotie

Al meer dan vijftien jaar is Musicalive actief in de entertainment- en muziekwereld. Onze expertise is het helpen van artiesten, acts, bands en dj’s bij hun professionele muziekcarrière.

Voor veel artiesten is promotie maken niet iets waar zij de hele dag mee bezig willen zijn. En soms is het moeilijk om te zien wat jouw unieke waarden zijn en deze over te brengen aan je publiek. Elke artiest, band of dj is uniek en kan zich (online) profileren.

Wij maken een plan voor je en gaan samen met jou aan de slag om je beter te presenteren en leveren een volwaardig artiestenmanagement.

Musicalive Banner Music 02

DE BASIS

Musicalive music service music imarketing

Sommige artiesten regelen alles zelf. Andere nemen Musicalive in de arm om te kijken wat de meest effectieve strategie is om succesvol te zijn in de entertainment en de muziek. Daarbij richt Musicalive zich op de professionals in de muziek- en entertainmentbusiness.

CONCEPT EN PROFILERING

Musicalive music service artist promotions

Wie ben je als artiest en welke doelen wil je bereiken? In veel gevallen is het een kwestie van hard werken en geluk hebben. Maar je kunt daar ook zeker invloed op uitoefenen. Musicalive bedenkt concepten en profileringen en helpt je jouw doelstellingen te bepalen. Zo kun je de gewenste professionaliseringslag maken. 

MANAGEMENT

Musicalive music service artist performances 02

Laat je vertegenwoordigen door Musicalive en laat ons je management van a tot z regelen. Dit houdt in agendabeheer, optredens, social media, releases, website en verdere ondersteuning om jou als artiest succesvoller te maken. Samen een relatie aangaan is ook samen hard werken om dat succes te behalen. Ons commitment heb je. 

OPTREDENS & PODIA

Musicalive music service artist performances

Een belangrijke vraag voor veel artiesten is: “Hoe kom ik aan optredens?” Musicalive helpt je bij het vinden en het organiseren van optredens op podia, festivals en evenementen. Ook kunnen we je helpen met randvoorwaarden zoals contracten, algemene voorwaarden en muziekrechten. Laat je goed adviseren door ons team. 

BOEKINGSKANTOREN

Musicalive music service music influencer

Tegenwoordig zijn er veel online boekingskantoren en websites die artiesten verkopen. Voor de ene act werkt dit wel en voor de andere niet. Wij maken een strak plan om jou te promoten op deze websites en brengen je desgewenst in contact met de beste boekers van Nederland. Overigens is Musicalive geen boekingskantoor. Hierdoor kunnen wij onafhankelijk onze klanten en opdrachtgevers snel een eenvoudig van entertainment voorzien.

LICENTIE EN MUZIEKRECHTEN

Musicalive music service music productions 01

Wie muziek componeert, verwerft daarmee automatisch het auteursrecht. Daarom kun je niet zomaar een nummer van een artiest voor een film of commercial gebruiken. Musicalive begeleidt trajecten van het verkrijgen van muzieklicentie bij rechthebbende voor allerlei verschillende doeleinden. 

Musicalive music headphone

Over musicalive

Musicalive is 15 jaar geleden begonnen als artiestenbureau. Musicalive is 15 jaar geleden begonnen als artiestenbureau. Sindsdien hebben wij een diverse klantenkring opgebouwd in binnen- en buitenland en ons aanbod verbreed met promotionele muziekdiensten.


Onze klanten zijn media- en reclamebureaus die op zoek zijn naar specifieke muziek of een compositie. Wij adviseren welke strategie zij het beste kunnen volgen als zij merken en organisaties met muziek willen ondersteunen.

Evenementenbureaus helpen wij bij de toenemende vraag naar merk- en productactivatie. Wij adviseren hen over de manier waarop je muziek het beste kunt inzetten bij evenement en productlanceringen. 

Artiesten en musici helpen wij bij hun profilering en carrière in de muziek- en entertainmentindustrie.

Scroll to Top