Musicalive Banner Music 07

ARTIeSTen MANAGEMENT

Al meer dan vijftien jaar is Musicalive actief in de entertainment- en muziekwereld . Onze expertise is helpen van artiesten, acts, bands en dj’s bij hun professionele carrière.

Voor veel artiesten is promotie maken niet iets waar zij de hele dag mee bezig willen zijn. En daarbij is soms moeilijk om te zien wat jou unieke waarden zijn en deze over te brengen aan je publiek. Elke artiest, band of dj is uniek en kan zich (online) profileren. Het plan maken wij en gaan we gezamenlijk aan de slag om je beter te presenteren.

Musicalive Banner Music 02

MANAGEMENT

Musicalive music service music imarketing

Sommige artiesten regelen alles zelf. Andere nemen Musicalive in de arm om te kijken wat de meest effectieve strategie is om succesvol te zijn in de entertainment en muziek. Doorbij richt Musicalive zich op de professionals in de muziekbusiness.

OPTREDENS

Musicalive_music service_artist performances

Een belangrijkste vraag voor veel artiesten is “hoe kom ik aan optredens”. Musicalive helpt bij het vinden en het organiseren van optreden. Ook randvoorwaarden als contracten, algemene voorwaarden en muziekrechten kunnen wij bij helpen.

TOURS EN FESTIVALS

Musicalive music service artist management

Musicalive heeft contacten met veel podia en festivals. Hiermee kunnen wij rechtstreeks en snel communiceren met de juiste boekers en organisatoren. Een tour maken is vaak mogelijk als je meerdere festivals en podia weet te strikken voor jou muziek.

EQUIPMENT

Musicalive music service management equipment

ONLINE & SOCIAL MEDIA

Musicalive music service music influencer

BUITENLAND

Musicalive music service management flight

Een buitenlands optreden begint al in België. Zelfs muziek maken in België is anders als in Nederland. Bij een buitenlands optredens komt er veel bij kijken zoals; tourmanagement, geluidstechniek verzekeringen, geldzaken en contracten . Musicalive helpt bij internationale optredens.

Musicalive music headphone

Over musicalive

Musicalive is 15 jaar geleden begonnen als artiestenbureau. Musicalive is 15 jaar geleden begonnen als artiestenbureau. Sindsdien hebben wij een diverse klantenkring opgebouwd in binnen- en buitenland en ons aanbod verbreed met promotionele muziekdiensten.


Onze klanten zijn media- en reclamebureaus die op zoek zijn naar specifieke muziek of een compositie. Wij adviseren welke strategie zij het beste kunnen volgen als zij merken en organisaties met muziek willen ondersteunen.

Evenementenbureaus helpen wij bij de toenemende vraag naar merk- en productactivatie. Wij adviseren hen over de manier waarop je muziek het beste kunt inzetten bij evenement en productlanceringen. 

Artiesten en musici helpen wij bij hun profilering en carrière in de muziek- en entertainmentindustrie.

Scroll to Top