ARTIESTEN & LIVE ACTS

Musicalive werkt met top entertainers die breed inzetbaar zijn, zowel individueel, maar ook als samengestelde groep. Onze artiesten zijn allround, ervaren en goed op elkaar ingespeeld. Ze spelen het dak eraf op ieder feest, maar zijn ook zeer geschikt om bijvoorbeeld akoestisch in te zetten tijdens intieme bijeenkomsten zoals een huwelijksceremonie.

Musicalive The New Party banner singers
Moveable Dj
Violiste
Stichting DON Lustrumgale Rene Froger
Pianonist
Zangeres Petra van Haren
zangeres Marieke van Asch
Geurjockey
Saxofonist Carlo Banning
Piano Party Joakim
Zangeres Berenice van Leer
Percussionist Eddy C

LIVE ARTIESTEN

ZANGER(ES) OF MC

Zangeressen, zangers en Mc's

Op zoek naar een manier om je muziekfeest extra energie in te blazen? Musicalive heeft de mogelijkheid om naast je gehuurde Dj-act, een zanger, zangeres of MC in te zetten. Door een live artiest in te schakelen, krijgt je feest meer boost. De MC zweept je publiek op, zangers en zangeressen zorgen voor interactie met het publiek. Daardoor wordt je feest krachtiger en zal het in de zaal zinderen van positieve energie.

SAXOFONIST

Saxofonisten

Een saxofoon is een prachtig instrument en kan op verschillende manieren worden ingezet. Bijvoorbeeld als solo de saxofonist een mooie serenade spelen voor of tijdens een huwelijksceremonie of natuurlijk als sexy instrument op een feestavond! Wil jij graag wat natuurlijke ‘schwung’ op het feest dat je organiseert? Toon je  gasten een verfrissende act met moderne saxofonisten!

TROMPETTIST

Trompettisten

Sinds 2015 is dit geweldige instrument niet meer weg te denken uit de pop- en dancemuziek: de Trompet. Dankzij de mega hit ‘Cheerleader’ van Omi zijn de frisse riffs van de trompet weer helemaal terug van weg geweest. Wil jij graag een vernieuwende act op het feest dat je organiseert? Boek dan een trompettist in combinatie met een Dj.

PERCUSSIONIST

Percussionist

Houd je van exotische klanken van de Conga’s, Bongo’s, Woodblocks and Claps? Lijkt het je geweldig om je evenement op te frissen met een van de live percussionisten van Musicalive? Al onze percussionisten zijn zeer ervaren en werken regelmatig samen met grote Nederlandse en internationale artiesten. Boek nu een percussionist in combinatie met een Dj.

DJ FORMATIES

Dj formaties met live artiesten

Er zijn van die evenementen waarbij je als organisatie alles uit de kast wil halen. Dan kom je er niet met een Dj alleen, hoe fenomenaal hij ook is. Voor dit soort feesten biedt Musicalive de perfecte oplossing; bij ons kun je een combinatie van Dj, zang, sax en percussie boeken, waardoor je evenement nóg spraakmakender wordt.

SOLID HORNS

Solid Horns

The Solid Horns zijn spetterend en upcoming! De drie heren zijn geen onbekenden in de muziekwereld. Ze hebben afzonderlijk al een zeer goede reputatie opgebouwd en hebben nu hun muzikale krachten gebundeld. Laat je verrassen en geef jezelf over aan de swingende melodieën van de Solid Horns.

ACTS

DANSERESSEN

Dansers en Danseressen

Wat een extra toevoeging is als entertainment op uw feest of gala zijn dansers en danseressen. Mooi gestylde meiden en jongens die goed kunnen dansen op de beats van de dj. Samen met live musici maken zij het plaatje compleet op het podium.

GEUR JOCKEY

Geurjockey

Dit is echt uniek! Onze geurjocky laat geuren tot leven komen op uw evenement of feest. Van aardbei of citrus tot tabak en dennenlucht. Met 17.000 geuren is er altijd een heerlijk geur die past bij u.

HOST & HOSTESSES

Host en Hostesses

Het is op veel evenementen niet meer weg te denken. Een goede gastvrouw, gastheer of nette hostesses die uw gasten verwelkomen. Of medewerkers die er tijdens een walking diner of borrel voor zorgen dat uw gasten het aan niets ontbreekt.

COCKTAIL SHAKERS

Cocktail Shakers

Een mooie cocktail is niet weg te denken op een evenement of feest. Geniet van onze flair bartenders die met veel beweging de flessen en ingrediënten door de lucht gooien en zo de lekkerste drankjes bereiden. Eventueel kan de bartender deel uitmaken van de dj-show en wordt alles één geheel met onze andere live artiesten.

GELUID & LICHT

Musicalive Licht en Geluid

De techniek voor een evenement en of feest kan eenvoudig zijn maar ook zeer complex. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar alles heeft een prijskaartje  en Musicalive snapt dit goed.  Onze doelstelling is wel kwaliteit en dat vinden wij om een aantal redeneren belangrijk.

SPECIAL EFFECTS

Musicalive_Special Effects

Het gebruik van special effects kan een enorme toevoeging zijn op een feest. Sommige effecten zijn eenvoudig te realiseren en andere effecten zijn zeer complex en waar een specialist noodzakelijk is.

STYLING

Musicalive_Decor en Aankleding

De finishing touch van een feest of evenement is de aankleding en of decoratie. Met bloemen, ballonen, slingers en decorstukken kan een saaie ruimte volledig worden omgetoverd tot een prachtige zaal voor ambiance en stijl.