ALLROUND DJ’S

Organiseer je binnenkort een feestje? De Allround Dj’s van Musicalive zorgen ervoor dat er gedanst kan worden. Ze voelen feilloos aan welke muziek aanslaat en wanneer het feest een boost nodig heeft. De Allround Dj heeft een zeer gevarieerd repertoire, waardoor hij zijn set snel kan aanpassen aan de wensen van het publiek.

Volop feest met de Allround Dj’s

Ga je binnenkort trouwen, ben je afgestudeerd of ga je een bedrijfsfeest organiseren? Dan is het erg belangrijk om je goed te verdiepen in een spraakmakende Dj. Kies niet zomaar de eerste de beste, dan loop je het risico op een grote flop. Het is misschien erg verleidelijk om ‘de vriend van je buurmeisje’ de gig te geven, maar bedenk wel dat een Dj je feestavond kan maken of breken. Dus misschien toch liever iemand met ruime ervaring en een brede liefde voor muziek?

Kenmerken van een goede Allround Dj

Omdat Musicalive weet dat niet iedereen een goede allrounder is, zijn we erg zorgvuldig met het selecteren van onze Dj’s. De belangrijkste kenmerken van iedereen die onder onze naam mag draaien zijn duidelijk.

Een Dj van Musicalive moet:
✓ Goed kunnen aanvoelen wat het publiek van hen verwacht
✓ Tot in de puntjes weten hoe ze een goede set moeten opbouwen
✓ Beschikken over goede mixtechnieken en strakke overgangen laten horen

Buiten deze 3 kernkwaliteiten beschikken ze nog over een goed voorkomen. Ze hebben een open en positieve uitstraling, waardoor ze mensen sneller in de partystemming krijgen. Zo komt ook je bedrijfsfeest snel op gang.

Huur een Allround Dj: wat kun je verwachten?

De Allround Dj is altijd op tijd aanwezig zodat hij op een zorgvuldige manier zijn apparatuur neer kan zetten. Dit is ook het moment om de laatste wensen door te spreken. Als je wil, is het mogelijk om (audio)visuele extra’s bij te boeken. Denk aan special effects, beeld en extra lichtdecoratie. Het is bijvoorbeeld mogelijk een echte Disco-booth te regelen, voor bijvoorbeeld themafeesten. Wil je iets extra bijzonders? Denk dan eens aan combinatie van een Allround Dj met een live percussionist, saxofonist, trompettist of zanger(es).

Muziek als kernwaarde

Ruim voor het evenement, plant de Dj een afspraak met je in, om je wensen door te spreken. Welke muziekstijl of stijlen wil je horen op je feest? Waar houd je absoluut niet van? Mogen gasten verzoekjes indienen? Aan de hand van dit gesprek, bouwt de Dj zijn set op.

Omdat wij vinden dat muziek op een evenement nooit op een negatieve manier op mag vallen, zorgen wij dat het geluid volledig afgestemd is op het feest. Het volume mag zeker niet te zacht staan, maar je gasten mogen ook niet weggeblazen worden. Ons productieteam kan ervoor zorgen dat alles goed op elkaar afgestemd is, zodat jij als organisator daar geen omkijken naar hebt.

Allround dj
Allround dj RO

ONZE SELECTIE ALLROUND DJ’S

DJ DIDIER

DJ RO

Dj Ro voor Musicalive

DJ JAY SANTI

Allround Dj Jay Santi voor Musicalive

DJ ALVAREZ

DJ ALVAREZ

DJ MR. BOWI

DJ MR BOWI

DJ SEBASTIAN

DJ SEBASTIAN DAVIDSON

MISS ENO-C

MISS ENO-C

DJ BAS

DJ BAS DORTMUND

DJ ALEXANDER

DJ ALEXANDER VISSER

DJ ONNO O

DJ ONNO O

MEER INFORMATIE EN BOEKINGEN

+31(0)6-26754684
[email protected]